Narin Cinayeti: Amca Salim’in 15 Yaşındaki İşçisinin İfadesi Ortaya Çıktı

Narin Cinayeti: Amca Salim’in 15 Yaşındaki İşçisinin İfadesi Ortaya Çıktı

Narin Güran’ın amcası Salim Güran’ın işçisi olduğu öğrenilen 15 yaşındaki Ramazan Aksoy, savcılıktaki sorgusunun ardından çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı. Soruşturma kapsamında tutuklu sayısı 11’e yükseldi.

Salim Güran’ın “O sondaki köşede bir şeyin düşmüş ha, sana ait bir şey sondaki yamaçta” şeklinde mesaj atarak işçisini yönlendirdiği, Ramazan Atasoy’un ise “Tamam henüz bende değil/tamam daha ölmemiş” diye yanıt verdiği kayıtlar dosyaya girdi.

“Suçluyu kayırma, suç delillerini yok etme” suçlamasıyla tutuklanan Atasoy’un soru cevap biçiminde alınan ifadesi de ortaya çıktı.

İşte Ramazan Atasoy’un o ifadesi:

SAVCI: Salim Güran ile 21/08/2024 günü 08:33, 15:52, 18:37, 18:51, 18:52, 18:54’te yapmış olduğunuz görüşmelerin içeriğini söyleyiniz.

Ramazan Atasoy: Hiçbir konuşmayı hatırlamıyorum.

SAVCI: Salim Güran’ın yanınıza 14:00-15:00 sıralarında geldiğini ve uzun süre yanınızda kaldığını, sadece üst değiştirmek için 5-10 dakikalığına ayrıldığını beyan ettiniz. Ancak eşinin alınan beyanında, 14:30’da eve geldiklerini, evde beraber yemek yediklerini, Salim’in bir süre evde dinlendiğini, bir süre sonra evden ayrıldığını beyan ettiği, ayrıca Salim’in 02/09/2024 günü Cumhuriyet Başsavcılığımızda alınan ifadesinde, evinden çıktıktan sonra Hüseyin Güran’ın evine gittiğini, orada 5-10 dakika oturduktan sonra sondajın oradaki tarlaya gittiğini söylediği, bu hususun ifadenizdeki zamanlarla çeliştiği; çelişkiler hakkında diyecekleriniz nelerdir.

Ramazan Atasoy: Bu çelişkilere diyecek bir şeyim yoktur.

Exit mobile version