Narin Güran’ın abisi önce paylaştı sonra sildi: Sana iftira atanlar utansın aslanım

Narin Güran’ın abisi önce paylaştı sonra sildi: Sana iftira atanlar utansın aslanım

Narin Güran cinayetiyle ilgili hazırlanan iddianame, geçtiğimiz günlerde Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından tamamlanarak mahkemece kabul edildi. İddianamede, tutuklu sanıklar olan amca Salim Güran, anne Yüksel Güran, ağabey Enes Güran ve komşuları Nevzat Bahtiyar hakkında “iştirak halinde çocuğa karşı kasten öldürme” suçlamasıyla ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talep ediliyor.

Soruşturma kapsamında elde edilen delillere göre, cinayet günü şüphelilerin aynı evde bulundukları tespit edildi. HTS ve baz kayıtları, cinayet saatinde sanıkların aynı konumda olduğunu ortaya koydu. İddianamede ayrıca, Narin’i arama çalışmalarının da bazı şüpheliler tarafından sekteye uğratıldığı, bunun için farklı taktikler kullanıldığı bilgisine yer verildi. Örneğin, 24 Ağustos’ta elektrik tellerinden yangın çıkmasının, arama çalışmalarını aksatma amacıyla planlanmış olabileceği değerlendirildi.

Narin Güran’ın ağabeyi Baran Güran, sosyal medya hesabında yaptığı bazı paylaşımlarla dikkat çekti. Tutuklu olan annesi Yüksel Güran ve ağabeyi Enes Güran’ın fotoğraflarını paylaşan Baran Güran, bu paylaşımları 45 dakika sonra sildi.

İlk paylaşımında annesine olan özlemini dile getiren Güran, “Bırak onlar ne diyorsa söylesinler, canım annem. Senin evladını kimse yıkamaz, çok özledim” ifadelerini kullandı.

İkinci paylaşımında ise müebbet hapis cezasıyla yargılanan kardeşi Enes Güran için “Sana iftira atanlar utansın, senin başın hep dik olacak” dedi.

Üçüncü paylaşımında ise Narin Güran’la olan bir fotoğrafını paylaşarak, “Saçının teline zarar gelse dünyayı yıkacak annesine ve abilerine ‘katil’ dediniz, ben sizleri Allah’a havale ediyorum” notunu düştü.

Exit mobile version