Sevgilisinden ayrılınca hayır işledi: ‘Allah kurtardı’ yazılı pankartla lokma dağıttı

Sevgilisinden ayrılınca hayır işledi: ‘Allah kurtardı’ yazılı pankartla lokma dağıttı

Evlenmeden önce sevgilisinin gerçek yüzünü gördüğünü söyleyen Kadir Sarıca, bu durumu “Allah kurtardı” pankartıyla kutladı. Vatandaşlara hayır lokması dağıtan Sarıca, “Kendisinden kurtulduğum için hayır lokması dağıtıyorum.” dedi.

Dolandırıldığını öğrendikten sonra yaşadıklarını anlatan Sarıca, “Tanışmış olduğum hanımefendi evlenme vaadiyle bir sene boyunca tüm masraflarını bana karşılattı. İşin sonunda aldatıldığımızı ve kullanıldığımızı öğrendik. Bu durumu hanımefendinin kendi arkadaşından bizzat öğrendim. Kendisine ulaşmaya çalıştığımda ise telefonlarıma çıkmadı. Ne ailesine ne de kendisine ulaşabiliyorum. Sırra kadem basmış durumdalar. Ben de artık kendisinden kurtulduğum için hayır lokması dağıtıyorum.” diye konuştu.

Ortalama 350 bin TL kaybı olduğunu ifade eden Sarıca, “Yaklaşık bir sene boyunca kendisine maddi destek verdim. Gündelik hayatındaki masrafları, çocuğunun masrafları ve benzeri konularda harcamalar yaptım. Karşılığında ise nankörlük gördüm.” dedi.

Yaşadığı olaydan ders çıkaran Sarıca, diğer erkeklere seslenerek, “Erkeklere şu mesajı vermek istiyorum; kesinlikle fedakarlık yapmayın” ifadelerini kullandı.

Exit mobile version