Sinan Ateş cinayetinin azmettiricisi Doğukan Çep’ten tehdit: Kimse beni ortada bırakamaz

Sinan Ateş cinayetinin azmettiricisi Doğukan Çep’ten tehdit: Kimse beni ortada bırakamaz

Sabıka kayıtları ortaya çıktı: Sinan Ateş’in katili 7, azmettiricisi 20 suçtan aranıyormuş

Sözcü’den İsmail Saymaz’ın aktardığına göre; Doğukan Çep, başka bir silahla adam yaralama olayıyla ilgili ifadesinde şunları söyledi:

Doğukan Çep

“Bu tarz çok dosyam var. Hiçbir dosyamda kendi aleyhime ceza alacağım şekilde ifade vermedim. Bu olayda ifade vermemin sebebi, Enes ve Abdulkadir’in olay sonrasında para almaları ve beraber kullanmalarıdır. Beni geri zekalı yerine koyarak, piç gibi ortada bırakmışlardır. Kimse beni piç gibi ortada bırakamaz, arkamdan iş çeviremez. Kandırıldığım için her şeyi itiraf ettim. Ben hayatımda ilk defa kendi aleyhime hem de beraber iş yaptığım arkadaşımın aleyhine ifade verdim.”

Sinan Ateş iddianamesindeki tetikçi Özyağcı’dan akla zarar savunma: Bence onlar beni öldürmek için ateş etti

Doğukan Çep’in ifadelerine göre, olayın arkasında Enes ve Abdulkadir isimli kişiler bulunuyor. Çep, bu kişilerin kendisine ihanet ettiğini ve bu yüzden itiraflarda bulunduğunu iddia etti. “Kandırıldığım için her şeyi itiraf ettim” diyen Çep, hayatında ilk defa kendi aleyhine ve beraber iş yaptığı arkadaşının aleyhine ifade verdiğini belirtti. Çep, bu kişilerin olay sonrasında paraları alıp kendi aralarında kullandığını, kendisini ise geri zekalı yerine koyarak ortada bıraktıklarını ifade etti.

Exit mobile version