Son dakika Türkiye ‘erken seçim’e gidiyor! Seçim tarihi az önce açıklandı

Son dakika Türkiye ‘erken seçim’e gidiyor! Seçim tarihi az önce açıklandı

DÜŞÜNCE ÖZGÜRLÜĞÜNE TAM DESTEK: ÖZGÜR ÖZEL’DEN DİLRUBA KAYSERİLİOĞLU’NA VEFA

İzmir Enternasyonal Fuarı’nın açılışında konuşan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, geleceğe yönelik umut dolu mesajlar verdi. Türkiye’nin en köklü uluslararası fuarlarından biri olan bu etkinlikte, Özel’in konuşması dikkat çekti. Özellikle erken seçimle ilgili yaptığı açıklamalar, siyasi arenada yankı buldu. “Türkiye’nin birinci partisi tüm Türkiye’yi kucaklıyor,” diyen Özel, iktidarın sonunun yaklaştığını vurguladı. Özel’in bu sözleri, CHP’nin önümüzdeki seçimlere yönelik iddialı duruşunu ortaya koyuyor.

( = window. || []).push({});

( = window. || []).push({});

CHP LİDERİNDEN İZMİR’DE ERKEN SEÇİM VURGUSU

erken seçimi

Özgür Özel, fuar açılışında yaptığı konuşmada, kısa süre önce cezaevinden tahliye edilen Dilruba Kayserilioğlu’na da yer verdi. Kayserilioğlu, Instagram’ın kapatılmasıyla ilgili bir sokak röportajında yaptığı açıklamalar nedeniyle tutuklanmış, ardından serbest bırakılmıştı. Özel, CHP’nin düşünce özgürlüğünü sonuna kadar savunduğunu vurgulayarak, “Mazlumların yanında olmaya devam edeceğiz,” dedi. Özel, İzmir’in özgürlükçü ruhunu temsil eden Kayserilioğlu’nu da sahnede onurlandırarak, CHP’nin özgür düşünceye verdiği önemi bir kez daha hatırlattı.

CHP LİDERİ ÖZEL: “SANATÇILARIN YANINDAYIZ, KARINCAYI BİLE EZDİRMEYİZ”

Konuşmasında sanatçılara yapılan haksızlıklara da değinen Özel, Suavi’nin Aydın Çine’deki konserinin engellenmek istenmesine sert tepki gösterdi. Özel, İzmir İl Başkanı ile birlikte bu duruma karşılık Çine’de Suavi’nin unutulmaz bir konser vermesini sağladıklarını belirterek, “Sanatçıların yanında durmaya devam edeceğiz,” dedi. CHP’nin, sanatçılara yönelik ayrımcılığa karşı her zaman mücadele edeceğini belirten Özel, partinin mazlumların ve mağdurların sesi olacağını yineledi. Özel, “Kimseyi ezdirmeyiz, karıncayı bile!” diyerek, CHP’nin kararlı duruşunu bir kez daha vurguladı.

CHP’DEN ERKEN SEÇİM MESAJI: “YOLUN SONU GÖRÜNÜYOR”

Özel, konuşmasının sonunda erken seçim sinyali vererek, CHP’nin önümüzdeki seçimlerde güçlü bir şekilde iktidara geleceğini ifade etti. “Türkiye’nin birinci partisi olarak tüm Türkiye’yi kucaklıyoruz,” diyen Özel, mevcut iktidarın iki yıl daha dayanamayacağını ima etti. Özel, “Gelecek yıl ya da bir sonraki yıl, bakan konuşuyorsa bizden, cumhurbaşkanı yardımcısı konuşuyorsa bizden, cumhurbaşkanı konuşuyorsa bizden olacak,” sözleriyle, CHP’nin gelecekteki hedeflerine yönelik net bir mesaj verdi.

SON DETAY: Özgür Özel’den İzmir Enternasyonal Fuarı’nda erken seçim mesajı: ‘Türkiye’nin birinci partisi olarak tüm ülkeyi kucaklıyoruz.’ CHP’nin lideri, 93. İzmir Enternasyonal Fuarı’nda düşünce özgürlüğü ve sanatçılara yönelik desteklerini de vurguladı. Özel, konuşmasında İzmir’e ilişkin önemli mesajlar verirken üstü kapalı olarak erken seçimi işaret ederek mevcut iktidara 2 sene ömür biçti.

Exit mobile version