Temmuz ayında yürürlüğe girecek: İnternete zam yolda!

Temmuz ayında yürürlüğe girecek: İnternete zam yolda!

Zam, taahhüdü devam eden mevcut kullanıcıları etkilemeyecek. Ancak, taahhütsüz müşteriler ve yeni aboneler, güncellenen tarifelerle karşılaşacaklar.

Zamdan Etkilenmeyecek Gruplar

Türk Telekom’un internet tarifelerindeki zamların detayları belli oldu. En düşük taahhütsüz ve limitsiz internet paketi olan “12 Mbps’ye kadar” paketinin fiyatı, 650 TL’den 755 TL’ye yükselecek. Bu fiyat artışı, taahhütsüz müşterileri ve yeni aboneleri etkileyecek.

Türk Telekom’dan Açıklama

Türk Telekom, resmi internet sitesi üzerinden yaptığı açıklamada, 1 Temmuz 2024 tarihinden itibaren tarifelerinde güncelleme yapılacağını duyurdu. Zamdan sadece taahhütsüz müşterilerin etkileneceği belirtilirken, taahhütlü müşterilerin ise taahhüt süreleri boyunca fiyat değişikliğinden etkilenmeyeceği vurgulandı.

Türk Telekom’un internet tarifelerinde yapılacak zamlar, internet kullanıcıları arasında dikkatle takip ediliyor. Zam sonrası fiyat artışıyla birlikte, taahhütsüz müşteriler ve yeni abonelerin ödeme yükü artacak. Ancak, taahhüdü devam eden mevcut müşterilerin fiyatlarında herhangi bir değişiklik olmayacak. Bu gelişme, internet kullanıcılarını maliyet artışları konusunda endişelendiriyor.

Exit mobile version