1. Haberler
  2. Gündem
  3. Temmuz ayında yürürlüğe girecek: İnternete zam yolda!

Temmuz ayında yürürlüğe girecek: İnternete zam yolda!

featured
service

Zam, taahhüdü devam eden mevcut kullanıcıları etkilemeyecek. Ancak, taahhütsüz müşteriler ve yeni aboneler, güncellenen tarifelerle karşılaşacaklar.

Zamdan Etkilenmeyecek Gruplar

Türk Telekom’un internet tarifelerindeki zamların detayları belli oldu. En düşük taahhütsüz ve limitsiz internet paketi olan “12 Mbps’ye kadar” paketinin fiyatı, 650 TL’den 755 TL’ye yükselecek. Bu fiyat artışı, taahhütsüz müşterileri ve yeni aboneleri etkileyecek.

Türk Telekom’dan Açıklama

Türk Telekom, resmi internet sitesi üzerinden yaptığı açıklamada, 1 Temmuz 2024 tarihinden itibaren tarifelerinde güncelleme yapılacağını duyurdu. Zamdan sadece taahhütsüz müşterilerin etkileneceği belirtilirken, taahhütlü müşterilerin ise taahhüt süreleri boyunca fiyat değişikliğinden etkilenmeyeceği vurgulandı.

Türk Telekom’un internet tarifelerinde yapılacak zamlar, internet kullanıcıları arasında dikkatle takip ediliyor. Zam sonrası fiyat artışıyla birlikte, taahhütsüz müşteriler ve yeni abonelerin ödeme yükü artacak. Ancak, taahhüdü devam eden mevcut müşterilerin fiyatlarında herhangi bir değişiklik olmayacak. Bu gelişme, internet kullanıcılarını maliyet artışları konusunda endişelendiriyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Temmuz ayında yürürlüğe girecek: İnternete zam yolda!
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz