Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom’dan Para İadesi Müjdesi! İşte Tek Şart

Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom’dan Para İadesi Müjdesi! İşte Tek Şart

Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom kullanıcıları, hatlarını iptal ettikten sonra kalan bakiyelerini geri alabilecekler. Ancak, iadeler için belirli bir süre içerisinde başvuru yapılması gerekiyor.

Turkcell, iptal edilen hatların kalan bakiyeleri için 2 yıl içinde başvurulabileceğini duyurdu. Başvurular, Alacak Sorgulama/TL İade Talep linki üzerinden yapılabiliyor. Talebin ardından, kullanıcılar 15 gün içinde iadelerini alabilecekler. Yıllık telsiz kullanım ücreti ödemeleri, bakiye üzerinden tahsil edilecek.

Vodafone, faturasız abonelere iptal tarihinden itibaren 24 ay içinde kalan bakiyelerini talep etme hakkı tanıyor. İade talebi yapılması durumunda, geri ödeme 15 gün içinde gerçekleştirilecek. İade talebinde bulunmayan bakiyeler otomatik olarak Vodafone’a geri taşınarak hesabınıza yüklenecek. Kalan bakiyenizi öğrenmek için Vodafone’un Borç Alacak Sayfası’na göz atabilirsiniz.

Benzer şekilde, Türk Telekom ve PTT Cell kullanıcıları da hatlarını başka bir operatöre taşıdıklarında kalan tutar için başvuruda bulunarak iadelerini alabilirler. Hattınızda ne kadar bakiye olduğunu öğrenmek için sorgulama yapmanız yeterli olacak. Örneğin, 283 TL bakiye yüklemesi olan bir kişi, bu tutarı eksiksiz olarak geri alabilecek.

Exit mobile version