Çocuğu doyuran su, vekilin yellediği ciğer ve sucuk – Ankaragündem

Çocuğu doyuran su, vekilin yellediği ciğer ve sucuk – Ankaragündem

Bir dönem vatandaşı dinliyor “muş” gibi yapan iktidar, seçimden seçime yoksulun sofrasına oturmaya başladı. İftar sofralarında bağdaş kuran iktidar mensupları şimdi, ya Meclis önünde ciğer ya da Kayseri’de sucuk yellemekle meşgul.

AKP Diyarbakır Milletvekili Oya Eronat, geçtiğimiz aylarda Meclis önünde büyük bir mangal kurdu. Üzerine de dizdi ciğerleri. Topladı etrafına da AKP’li vekilleri, ciğerleri yellemeye başladı.

Meclis’in önünden çekilen videolar ciğer kokuyordu. AKP’ye ciğer partisi soruldu. Diyarbakır’ı tanıtmak için yaptıklarını söylediler.

Bu hafta da Kayseri’de benzer bir görüntü ortaya çıktı. Yine mangal başında AKP’li vekiller vardı. Yanlarında da Eski Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar. Değişen tek şey mangaldaki ürün oldu. Vekiller yelledikçe yelledi. Bu kez de videolar sucuk kokmaya başladı. AKP bu kez de sucuk kokuttu.

AKP yelleye dursun 3 sene önce 13 yaşındaki bir çocuğun sözleri ise halen aklımızda. 13 yaşındaki bir çocuk şöyle diyordu: “Karnımı doyurmak için fazla su içtiğim oluyor. Durumumuz olmadığı için yiyemiyorum, canım çekmesin diye kendimi geliştirmeye çalışıyorum.”

Kaynak: HABER MERKEZİ

Exit mobile version