Zam haberlerine bir yenisi daha eklendi! Milyonlarca kullanıcını aklında tek soru: Yeni zam ne zaman gelecek?

Zam haberlerine bir yenisi daha eklendi! Milyonlarca kullanıcını aklında tek soru: Yeni zam ne zaman gelecek?

YouTube, Premium abonelik fiyatlarını 10’dan fazla ülkede artırarak kullanıcıların tepkisini topladı. Avrupa ve Asya’nın bazı bölgelerinde uygulanan bu artışlar, özellikle İsviçre, Danimarka, İsveç, Norveç, İrlanda, Hollanda ve Singapur’da dikkat çekti. Abonelik fiyatlarındaki yükseliş, bireysel paketlerde yüzde 60’a kadar çıkarken, bu durum mevcut aboneleri oldukça rahatsız etti.

Artan fiyatlar, YouTube’un içerik üreticilerine destek olmak ve hizmet kalitesini artırmak amacıyla gerekli olduğu savunulsa da, Premium’un bazı pazarlarda rakip platformlara göre çok daha pahalı hale gelmesi kullanıcıların tepkisini topladı. Sosyal medya platformlarında birçok kullanıcı, bu zammı eleştirerek alternatif hizmetlere yönelmeyi düşündüklerini belirtti.

Türkiye’de henüz bir fiyat artışı yapılmamış olsa da, Premium’un bireysel paket fiyatı 57,99 TL, aile paketi ise 115,99 TL olarak devam ediyor. Ancak, global ölçekte yapılan bu zamların Türkiye’yi de etkileyeceği öngörülüyor. Kullanıcılar, önümüzdeki günlerde yapılacak olası bir artışa karşı endişe içinde.

Exit mobile version