Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan RAMS Başakşehir’e Tebrik Ziyareti

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan RAMS Başakşehir’e Tebrik Ziyareti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, UEFA Konferans Ligi ikinci eleme turunda San Marino takımından La Fiorita’yı 6-1’lik skorla mağlup eden RAMS Başakşehir Kulübü futbolcularını ve teknik heyetini kutladı.

Karşılaşmayı Fatih Terim Stadyumu’nda izleyen Erdoğan, maç sonrasında soyunma odasına giderek oyuncularla bir araya geldi. Sporcuların alkışlarıyla karşılanan Cumhurbaşkanı, teknik direktör Çağdaş Atan ile selamlaştı.

Erdoğan, “Tebrik ediyorum. Güzel bir netice oldu.” diye konuştu. Atan ise “Size keyif verdiyse ne mutlu bize. Sürpriz yaptınız, çok teşekkür ederiz.”

Ankara’dan İstanbul’a gelen Cumhurbaşkanı, maçı izleyerek büyük bir heyecanla stada girdi. Sporculara hitaben, “Tebrik ediyoruz. Önümüzdeki hafta İtalya’ya gidiyorsunuz, orada da farklı bir sonuç bekliyoruz.” şeklinde konuştu. Kulüp Başkanı Göksel Gümüşdağ ise Avrupa kupalarında daha iyi sonuçlar elde etmek için çabalayacaklarını belirtti.

Erdoğan, teknik direktör Atan’a “Kaç çocuğun var?” diye sordu. Atan, “Bir çocuğum var ama başkanım sıkıştırıyor, ikileyeceğiz inşallah.”

Soyunma odasında yabancı futbolculara tercüme edilen Erdoğan’ın konuşması, sporcular ve teknik ekip arasında samimi bir ortam yarattı. Erdoğan, soyunma odasındaki çocuklarla da ilgilendi ve fotoğraf çektirdi.

Bu ziyaret sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Dış Politika ve Güvenlik Başdanışmanı Akif Çağatay Kılıç eşlik etti.

Exit mobile version