1. Haberler
  2. Hayat
  3. Un paketleri neden çöpe atılmaz? Her evde bulunan un paketleri bakın ne işe yarıyormuş?

Un paketleri neden çöpe atılmaz? Her evde bulunan un paketleri bakın ne işe yarıyormuş?

featured
service

Onun tazeliğini koruyabilmek için serin, kuru ve karanlık bir yerde saklanması gerekmektedir. Açıldıktan sonra hava getirmez bir kapta saklamak onun nemlenmesini önlerken daha uzun süre kullanılmasını sağlamaktadır. Bu nedenle un paketlerindeki unu eve gelir gelmez tazeliğini koruyabilecek farklı bir kaba aktarırız. Un paketlerinin içerisinden çıkan kahverengi kağıtlar aslında onların böceklenmesini önlemek için kullanılmaktadır. Bu kağıtlar ile meyve ve sebzelerinizi de uzun süre tazecik saklayabilirsiniz.

Aldınız onun poşetini atmak yerine yeniden kullanım alanı sağlayabilecek bu yöntem ile birlikte sebze ve meyveleriniz de tazecik kalacak. İçerisinde bulunan kağıdı undan arındırdıktan sonra buzdolabının sebzelik bölümüne yerleştiriniz. Daha sonra yıkayıp kuruladığınız sebze ve meyveleri bu kahverengi kağıdın üzerine yerleştirmeniz yeterli olacak. Bu yöntem ile birlikte hem cebiniz zarar görmeyecek hem de meyve ve sebzeleriniz.

Un paketlerinin içerisinden çıkan kahverengi kağıdı keserek alt kısmını açınız. İçerisine toprak koyduktan sonra bitki dikiminde kullanmakta son derece faydalı olacak. Bu yöntem ile birlikte geri dönüşüm sağlarken bitki yetiştirmekte son derece basit oluyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Un paketleri neden çöpe atılmaz? Her evde bulunan un paketleri bakın ne işe yarıyormuş?
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz