1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Maktek Avrasya 2023, Dijital Dönüşüm Temasıyla İstanbul’da Başlıyor

Maktek Avrasya 2023, Dijital Dönüşüm Temasıyla İstanbul’da Başlıyor

featured
service

Maktek Avrasya 2023, 30 Eylül-5 Ekim tarihleri arasında İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde kapılarını sekizinci kez ziyaretçilere açıyor.

Tüyap Fuarcılık Grubu tarafından, Takım Tezgahları Sanayici ve İş İnsanları Derneği (TİAD) ile Makina İmalatçıları Birliği (MİB) işbirliğiyle düzenlenen bu etkinlik, Sürdürülebilir Sanayi için Tasarım yarışmasının ödül törenine de ev sahipliği yapacak.

Bu yıl 1000’den fazla firmanın katılması beklenen fuar, katılımcılara en son teknoloji ürünleri, yenilikçi çözümler ve sektör trendleri hakkında bilgi edinme fırsatı sunacak. Tahminler, yaklaşık 85 bin ziyaretçi ile 90 ülkeden ilgi olacağını gösteriyor. Özellikle Mısır, Cezayir ve Suudi Arabistan gibi odak ülkelerden yoğun katılım bekleniyor.

Fuarın bu yılki teması Dijital Dönüşüm olarak belirlenmiş durumda. Ziyaretçiler, Dijital Dönüşüm Deneyim Alanı’nda yeni teknolojileri deneyimleme fırsatı bulacak. Ayrıca genç girişimciler için oluşturulan Start-up Zone alanı, uluslararası liderlerle bağlantı kurmaları için bir fırsat sunacak.

TİAD tarafından düzenlenen Open Design İstanbul Tasarım Yarışması, fuar sırasında dikkat çeken bir diğer etkinlik olacak. Bu yarışmada kazananlar, 30 Eylül tarihinde ödüllendirilecektir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Maktek Avrasya 2023, Dijital Dönüşüm Temasıyla İstanbul’da Başlıyor
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz