1. Haberler
  2. Gündem
  3. Esenyurt’ta Zincirleme Trafik Kazası: Trafik Normale Döndü

Esenyurt’ta Zincirleme Trafik Kazası: Trafik Normale Döndü

featured
service

Esenyurt’ta meydana gelen zincirleme trafik kazasında toplamda 15 aracın karıştığı olayda, kazayı takiben trafik akışı tekrar normale döndü.

Haramidere TEM Otoyolu bağlantı yolu üzerinde, Beylikdüzü istikametine doğru giden yolda, yoğun yağış nedeniyle kaygan hale gelen zemin, iki tır ve bir midibüsün de yer aldığı 15 aracın karıştığı bir zincirleme kazaya sebep oldu.

Olayın ardından polis ve acil sağlık ekipleri hızlı bir şekilde bölgeye sevk edildi. Kazanın gerçekleştiği yol, polis ekipleri tarafından güvenlik önlemleri kapsamında ilk etapta trafiğe kapatıldı. Araçlar üzerinde maddi hasar oluşması sebebiyle, trafik akışı başlangıçta yalnızca tek şeritten sağlandı.

Kaza sonrası yolda uzun bir araç kuyruğu oluştu. Araçlar çekici yardımıyla yoldan kaldırıldı ve ardından trafik akışı düzene girdi.

Esenyurt’ta sabah saatlerinde D-100 kara yolunun Topkapı istikametindeki Haramidere mevkiinde 14 aracın karıştığı başka bir zincirleme trafik kazasında ise 10 kişi yaralanmıştı. Aynı ilçede, D-100 kara yolunda Saadetdere mevkiinde bir otomobil ile 3 minibüsün karıştığı başka bir hasarlı kaza daha meydana geldi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Esenyurt’ta Zincirleme Trafik Kazası: Trafik Normale Döndü
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz