1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Sompo Sigorta Yeni Çalışan Markası Mottonu Tanıttı

Sompo Sigorta Yeni Çalışan Markası Mottonu Tanıttı

featured
service

Sompo Sigorta, çalışanlarıyla bir araya gelerek şirket içi iletişimi güçlendirmek amacıyla geleneksel yaz partisinde yeni çalışan markası mottosunu duyurdu. Etkinlikte, şirket kültürüne dair önemli paylaşımlar yapıldı.

Partide müzik, lezzetli ikramlar ve eğlenceler eşliğinde Sompo Sigorta’nın çalışanları bir araya geldi. Şirket, çalışanlarına mutlu ve motive edici bir çalışma ortamı sunmanın yanı sıra sosyal etkinliklerle onların mutluluğuna odaklandığını vurguladı.

Sompo Sigorta, çalışanlarının bireysel yeteneklerine ve ilgi alanlarına göre özelleştirilmiş kariyer planları sunarak, iş hayatında başarıya ulaşmalarına ve kişisel gelişimlerine destek olmayı amaçladığını belirtti.

Etkinlikte tanıtılan yeni çalışan markası mottosu, “Sompo’da Her Şeyden Önce Sen Varsın” ile çalışanın değeri öne çıkarıldı. Şirket, sosyal aktiviteler aracılığıyla kurum kültürünü güçlendirip güvenli bir çalışma ortamı oluşturmayı hedefliyor.

Sompo Sigorta Genel Müdürü Fahri Uğur, “Her işin temelinde insan var. Sompo Sigorta olarak, çalışanlarımızın gelişimini önceliklendiriyor ve şirket içi faaliyetlerimizi bu doğrultuda iyileştiriyoruz” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Sompo Sigorta Yeni Çalışan Markası Mottonu Tanıttı
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz