1. Haberler
  2. Gündem
  3. Beryl Kasırgası Texas’ta Can Almaya Devam Ediyor

Beryl Kasırgası Texas’ta Can Almaya Devam Ediyor

featured
service

ABD’nin Texas eyaletinde 8 Temmuz’da meydana gelen Beryl Kasırgası, “kategori 1” şiddetiyle büyük zarara yol açtı. Kasırga sonucunda hayatını kaybedenlerin sayısı maalesef 36’ya yükseldi.

Texas’ın birçok bölgesinde kasırganın neden olduğu şiddetli rüzgar ve ağır yağışlar, caddelerin su altında kalmasına sebep oldu. Ayrıca, 3 milyon kişiyi etkileyen elektrik kesintileri de büyük sorunlar yarattı.

Hüseyin şehrinden başlayan felaket, eyalet genelinde ağaçların devrilmesine ve birçok ev ile iş yerinin hasar görmesine yol açtı. Yapılan açıklamalara göre, 9 kişi Fort Bend County’de, 11 kişi ise Houston’da olmak üzere toplam 36 kişiyi maalesef kaybettik.

Texas Eyalet Meclisi, elektrik dağıtım şirketinin yaşanan kesintileri giderememesine dair bir komisyon kurarak inceleme başlattı. Bu durum, halkın elektriksiz kalmasına neden olan sorunların araştırılması açısından son derece önem arz etmekte.

Kasırganın etkisiyle, FlightAware verilerine göre Houston’daki havalimanlarında 1000’den fazla uçuş iptal edildi. Bölgedeki halk, evlerinin camlarını tahtalarla kapatarak önlem alırken, sahil kasabalarında tahliye emri verilenler bulundukları yerlerden ayrıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Beryl Kasırgası Texas’ta Can Almaya Devam Ediyor
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz