1. Haberler
  2. Gündem
  3. Devlet Tiyatroları ve Girne Belediyesi’nden Tiyatro İşbirliği Protokolü

Devlet Tiyatroları ve Girne Belediyesi’nden Tiyatro İşbirliği Protokolü

featured
service

Devlet Tiyatroları (DT) Genel Müdürlüğü ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde bulunan Girne Belediyesi, tiyatro sanatının gelişimi için önemli bir işbirliği protokolü imzaladı.

Girne Belediyesi’nden yapılan açıklamada, işbirliği protokolünün DT Genel Müdürü Tamer Karadağlı ve Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul arasında gerçekleştirildiği belirtildi. Protokol, Kıbrıs Türk tiyatrosunu geliştirmeyi ve estetik ile etik değerleri güçlendirmeyi amaçlıyor.

Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul, imzalanan protokolün oldukça anlamlı olduğunun altını çizerek, bu işbirliğinden büyük mutluluk duyduklarını ifade etti. Şenkul, Türkiye’nin tiyatro alanındaki gücüne de değinerek, “Türk sanatçı kadrosunun, Türkiye Devlet Tiyatroları aracılığıyla ülkemizin kültür ve sanat hayatına önemli katkılar sağlayacağına inanıyorum,” dedi.

İşbirliği protokolünün imza töreni, Girne Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. Törenin ardından, DT Genel Müdürü Tamer Karadağlı ile Başkan Murat Şenkul arasında hediye değişimi yapıldı.

Devlet Tiyatroları (DT) Genel Müdürü Tamer Karadağlı (sağda) ile Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul (solda) arasında Kıbrıs Türk tiyatrosunun geliştirilmesi, estetik ile etik değerlerinin güçlü kılınması için ortak çalışmalar düzenlenmesi ve tiyatro sanatının turizmin kültürel ve sanatsal boyutuna katkı sağlaması amacıyla işbirliği protokolü imzalandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Devlet Tiyatroları ve Girne Belediyesi’nden Tiyatro İşbirliği Protokolü
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz