1. Haberler
  2. Gündem
  3. Faturalı Hat Kullananlara Müjde: Ücretsiz Fatura Kampanyası

Faturalı Hat Kullananlara Müjde: Ücretsiz Fatura Kampanyası

featured
service

Türkiye’de faturalı hat kullanan milyonlarca kişiyi ilgilendiren bu kampanya, Yapı Kredi Mobil uygulaması aracılığıyla hayata geçiriliyor. 31 Temmuz’a kadar “SUPERFATURA” kodunu kullanarak Yapı Kredi müşterisi olanlar, 6 ay boyunca cep telefonu faturasını banka aracılığıyla ödeyebilecek. Bu kampanya ile cep telefonu masraflarınızda 300 TL’ye kadar tasarruf etme şansı yakalayabilirsiniz.

Bu fırsattan yararlanmak için Yapı Kredi Mobil uygulamasını indirip, “Yapı Kredi Müşterisi Ol” adımlarını tamamlamanız gerekmektedir. Bu adımları takip etmeyen kullanıcılar kampanyadan yararlanamayacaktır. Ayrıca, bireysel kredi kartı başvurusunda bulunmanız ve başvurunuzun Yapı Kredi tarafından onaylanması da şartlar arasında yer almaktadır. Fatura tutarınızın en fazla 300 TL’si, yeni açtığınız kredi kartına indirim olarak yüklenecektir.

Kampanya boyunca verilen her talimat için 1-31 Temmuz 2024 tarihleri arasında ilgili fatura/faturaların en az bir kez kredi kartı ile otomatik olarak ödenmesi gerekmektedir. Fatura tutarının en fazla 300 TL’si, müşterinin yeni açtığı kredi kartına indirim olarak yüklenecektir.

Bu büyük fırsatı kaçırmamak için hemen Yapı Kredi Mobil uygulamasını indirip, “SUPERFATURA” kodunu kullanarak ücretsiz fatura avantajından yararlanın. Kampanya detaylarını ve diğer avantajları öğrenmek için Yapı Kredi’nin resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Faturalı Hat Kullananlara Müjde: Ücretsiz Fatura Kampanyası
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz