1. Haberler
  2. Gündem
  3. İsrail Askerlerinden Batı Şeria’da Şiddet Olayı

İsrail Askerlerinden Batı Şeria’da Şiddet Olayı

featured
service

İsrail askerleri, işgal altındaki Batı Şeria’nın güney ve kuzey bölgelerinde düzenledikleri operasyonlar sırasında biri çocuk 2 Filistinliyi öldürdü. Ayrıca, bu saldırılarda bir kişi de yaralandı.

Filistin haber ajansı WAFA’nın aktardığı bilgilere göre, İsrail askerleri Nablus’taki El-Halle bölgesine baskın yaptı. Bu baskın sırasında, Filistinlilerin evlerine gerçek mermiyle ateş açıldığı ve göz yaşartıcı gaz kullanıldığı belirtildi.

Bölge sakinlerinden Ramazan Sadık (45), evinin önünde durduğu sırada İsrail askerlerinin açtığı ateşle başından ve göğsünden vurularak hayatını kaybetti. Bir diğer olayda ise, El-Halil’in kuzeyindeki Beyt Aynun bölgesinde 16 yaşındaki Murad Ceradat, askerler tarafından yakın mesafeden vurularak yaşamını yitirdi. Kızılay ekiplerinin Ceradat’a ulaşmasına izin verilmediği de bildirildi.

Aktivistler ve gazeteciler, sosyal medya platformlarında bir askeri noktanın yanındaki kanlar içinde yerde yatan bir kişiyi gösteren fotoğrafları paylaştı.

Öte yandan, İsrail askerlerinin Kalkilya kentinin Hable beldesine düzenlediği baskında, bir Filistinlinin göğsünden ve elinden vurulup hastaneye kaldırıldığı bildirildi. Filistin Kızılayı, yaralıya yönelik yapılan müdahalenin detaylarını paylaştı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İsrail Askerlerinden Batı Şeria’da Şiddet Olayı
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz