1. Haberler
  2. Hayat
  3. Kendinize biraz zaman tanıyın! Koç, boğa, yengeç, ikizler, terazi, akrep ve kovalar… İşte 1 Ağustos 2024 günlük burç yorumu

Kendinize biraz zaman tanıyın! Koç, boğa, yengeç, ikizler, terazi, akrep ve kovalar… İşte 1 Ağustos 2024 günlük burç yorumu

featured
service

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart – 20 Nisan)

Aklınıza parlak bir fikir geldi. Genellikle başkalarının düşüncelerinden etkilenmezsiniz, ancak bu fikri tanıdığınız ve güvendiğiniz biriyle paylaşmış olabilirsiniz. Bu kişinin görüşleri sizi şaşırtmış olabilir. Sizin heyecanınızı paylaşmamış olabilirler ve bu da sizin kendi fikrinize olan ilginizi azaltıyor olabilir. Fikrinize ve kendinize inanıyorsanız başkalarının eleştirilerinden etkilenmemelisiniz.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan – 21 Mayıs)

Müşterek bir planın değiştirilmesi gerekiyor, ancak bunu söyleyen ya da yapan kişi olmak istemiyor olabilirsiniz. Konuyu gündeme getirmek bile istemeyebilirsiniz çünkü bu fikrin birileri tarafından iyi karşılanmayacağını ve hatta alay konusu olabileceğini zaten biliyorsunuz. Öyle olsa bile, ihtiyaç duyulan şey sizin için çok açık. Eğer bu değişiklik daha büyük bir iyilik içinse, bunu açıklamanın anahtarı, itiraz edebilecek kişilere sağlayacağı faydaların ne olacağını belirtmek olacaktır. Bunu yaparsanız bir sorun yaşamazsınız.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs – 21 Haziran)

İlişkinizi o kadar yüksek bir mertebeye çıkarttınız ki şimdi bazı kusurların olabileceğini kabul etmekte zorlanıyorsunuz. Bir fikir ayrılığı, bir yanlış anlaşılma ya da ilişkinin radarında başka bir pürüz olduğunu tespit etmeden önce işler oldukça iyi ilerliyordu. Çoğu ilişkide zaman zaman yol ayrımları yaşanır. Aslında, aranızdaki farklılıklar işleri daha ilginç hale getirebilir. O kişi ile ilgili öğrendiğiniz yeni şeyi olumsuz bir açıdan görmek yerine, onun hakkında daha fazla ayrıntı öğrenme fırsatı olarak görün.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran – 22 Temmuz)

Kendinizi beklenmedik bir ikilemin ortasında bulabilirsiniz. Artık güvenmediğiniz ya da etrafınızda olmasını istemediğiniz birinden bir davet alabilirsiniz ve bu daveti daha derinden değerlendirmenizi gerektirecekbazı koşullar söz konusu olabilir.
Kendinizi bir şekilde rahatsız ve kızgın hissetseniz de göz önünde bulundurmanız gereken daha büyük bir fayda olabilir. Davet teklifini kabul ederseniz bir başkası bundan fayda sağlayabilir, ancak bu sizin için duygusal açıdan çok zor olacaktır.
Kendinize baskı yapmayın.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Sosyal hayatınızda yeni olan biri hakkında çok farklı fikirlere sahip olabilirsiniz. Belki de bu kişi bir arkadaşınızın arkadaşı ya da hoşlandığınız birinin sevgilisidir. Bu kişiyi sığ biri olarak tanıyor olabilirsiniz, ancak bunun nedeni bu kişiyi pek iyi tanımadığınızdan kaynaklanıyor. Bazı insanların yabancılara ısınması diğerlerine göre daha uzun zaman alır.
Kendiniz çok sıcak ve dışa dönük bir birey olabilirsiniz, ancak herkes bu kadar dışa dönük olmayabilir. Bu kişiye bir şans verin.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kendinize biraz zaman tanıyın! Koç, boğa, yengeç, ikizler, terazi, akrep ve kovalar… İşte 1 Ağustos 2024 günlük burç yorumu
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz