1. Haberler
  2. Hayat
  3. Günde üç kez çorba kaşığıyla tüketin: Öksürük illetini def ediyor! Öksürüğe karşı doğal yöntemler

Günde üç kez çorba kaşığıyla tüketin: Öksürük illetini def ediyor! Öksürüğe karşı doğal yöntemler

featured
service

Bal, kuru öksürük için yüzyıllardır kullanılır, doğaldır, iltihap önleyicidir ve boğazınızı yumuşatır. Küçük bakteriyel veya viral enfeksiyonları yumuşatabilen antimikrobiyal etkilere sahip olan bal, hem yetişkinler hem de 2 yaşın üstündeki çocuklar için en iyi alternatif. Bal, daha fazla tükürük üretmek için tükürük bezlerini tetikler, bu da solunum yollarınızı yumuşatır ve öksürüğünüzü kolaylaştırır.

Kuru öksürüğünüzü kontrol altına almak için günde bir ile üç kez bir çorba kaşığı bal alın. Balı bir bardak ılık suya veya bitki çayına ekleyerek de tüketebilirsiniz.

Başka bir doğal öksürük giderici de kurkumin içeren zerdeçaldır. Anti-inflamatuar, anti-viral ve anti-bakteriyel özelliklere sahip olduğu için solunum yolu hastalıklarını tedavi etmeye yardımcı.

Bir çay kaşığı zerdeçalı sıcak süte veya başka bir sıcak içeceğe ekleyebilir ve boğazda tahriş olmaması için gece yatmadan önce içebilirsiniz. Ayrıca günde iki kez doğrudan 500 mg zerdeçal tozu alabilirsiniz.

Zencefil, bağışıklığı artıran ve rahatsızlığı gidermeye yardımcı olan anti-inflamatuar ve anti-bakteriyel özelliklere sahip. Mukusu dışarı atacak ve öksürük nöbetlerinin yoğunluğunu azaltacak bir balgam söktürücü olduğu için kuru öksürük için etkili doğal ilaçlarından biri.

İçeriğinde zencefil bulunan çayları tercih edebilir, günde üç kez bir bardak sıcak suya yarım çay kaşığı zencefil tozu katabilirsiniz. Alternatif olarak, bir yemek kaşığı zencefil suyu ve çiğ balı karıştırıp günde iki kez içmek de etkili olur.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Günde üç kez çorba kaşığıyla tüketin: Öksürük illetini def ediyor! Öksürüğe karşı doğal yöntemler
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz