1. Haberler
  2. Hayat
  3. Bugün, aşırılık yerine mutluluğu seçin! Koç, boğa, ikizler, terazi, kova ve oğlaklar… İşte 2 Ağustos 2024 günlük burç yorumu

Bugün, aşırılık yerine mutluluğu seçin! Koç, boğa, ikizler, terazi, kova ve oğlaklar… İşte 2 Ağustos 2024 günlük burç yorumu

featured
service

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart – 20 Nisan)

Siz ve bir arkadaşınız bir durumun iki farklı tarafında olabilirsiniz. Bu konudaki düşünceleriniz ve duygularınız hiç kesişmeyebilir. Muhtemelen uzlaşmaya yer yok ve her ikiniz de birbirinizin nasıl hissettiğini bildiğiniz için aynı fikirde olmamak da bir seçenek değil gibi görünüyor. Yine de bunu açıklığa kavuşturmak aslında iyi bir şeydir. Artık nerede durduğunuzu biliyorsunuz. Eğer aranızdaki bağ güçlüyse bunu bir şekilde aşmanın yolunu bulursunuz. Eğer bu bağ yeterince güçlü değilse kendi yolunuza gitmeniz sizin için iyi olacaktır.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan – 21 Mayıs)

Şu anda iyi bir istikamete doğru gittiğinize dair sezgisel bir hisse sahip olabilirsiniz. İşlerin sizin için önemli ölçüde daha iyiye gittiğini hissediyor ve hayatınızın yakında daha bereketli ve görkemli olacağına dair umut kıvılcımları taşıyorsunuz. Ancak süreç boyunca gördüğünüz işaretler hiç de bunu göstermiyor. Aslında, bazı sorunlar ve çatışmalarla uğraşıyor olabilirsiniz ve bu hissettiklerinizle uyuşmuyor. Sezgilerinizin size söylediklerine güvenmeye devam etmelisiniz. Yolunuza çıkan tümsekler henüz elde edemediğiniz refahı yaratacaktır.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs – 21 Haziran)

Son zamanlarda şu veya bu şekilde bir şey söylemiş veya agresif davranmış olabilirsiniz. Böyle davranarak bir kişiyle aranızda anlaşmazlık çıkarmış olabilirsiniz ve şimdi aranızdaki uçurum çok açık ve giderek derinleşiyor gibi görünüyor. Bir panik anı yaşadınız ve duygularınız allak bullak oldu. Bu sizin her zamanki tarzınız değildi, ama olan oldu. Şimdi her zamanki nazik ve sempatik halinize kavuştunuz. Olanlar üzerinde durmayın. Sizi tanıyan herkes kim olduğunuzun farkında.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran – 22 Temmuz)

Bir sorumluluğunuzu yerine getiriyor, yapmanız gerekeni eksiksiz yapıyorsunuz. Yine de çabalarınızla bağlantılı hiç kimse size saygı ve hayranlığını ifade etmemiş ya da işinizi iyi yaptığınızı söylememiş gibi görünebilir. Her ne kadar yaptığınız işi yapma nedeniniz bu olmasa da bunları duymak güzel olurdu. Belli etmeseler de size saygı ve hayranlık duyuyorlar. Herkese yetecek kadar onurunuz var. Böyle hissetmeye hakkınız var.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Size verilen yeni bir rol veya görev pek de heyecan verici görünmeyebilir ve bu yüzden bu işi geri çevirmeyi düşünüyor olabilirsiniz. Bu size sıkıcı ve bunaltıcı gelebilir ve bu işi üstlenseniz bile, sadece bir başkasına iyilik yapmış olacaksınız. Bununla başa çıkmanın yolu bu değil. Bu duruma doğal çekiciliğinizi ve karizmanızı katın ve kalbinizi ortaya koyun. Bunun hiç de angarya olmadığını, aslında gizlenmiş bir fırsat olduğunu göreceksiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bugün, aşırılık yerine mutluluğu seçin! Koç, boğa, ikizler, terazi, kova ve oğlaklar… İşte 2 Ağustos 2024 günlük burç yorumu
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz