1. Haberler
  2. Gündem
  3. Kara Yollarında Güncel Durum ve Trafik Uyarıları

Kara Yollarında Güncel Durum ve Trafik Uyarıları

featured
service

Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamalar doğrultusunda, ülke genelindeki bazı kara yollarında bakım ve onarım çalışmaları devam etmektedir. Sürücülerin güvenliği için belirlenen trafik işaretlerine ve işaretçilerine uymaları son derece önemlidir.

Anadolu Otoyolu’nun Yeniçağa-Bolu Doğu kavşakları arasında 20-22. kilometrelerde üstyapı onarım çalışmaları yapılmaktadır. Bu sebeple otoyolun İstanbul yönü trafiğe kapatılmış olup, ulaşım diğer yön üzerinden iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu’nun Bahçe-Nurdağı bölgesindeki 1-5. kilometreler arasında da üstyapı onarım çalışmaları sürmektedir. Adana yönü trafiğe kapatılmış, ulaşım Gaziantep yönünden iki yönlü devam etmektedir.

Vezirköprü-Havza yolunun 4-7. kilometreleri arasında yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır. Ayrıca, Söğüt-Korkuteli yolundaki 2-6. kilometrelerdeki muhtelif kesimlerde yapım çalışmaları sürmekte, sürücülerin dikkatli olmaları önem arz etmektedir.

Tirebolu-Doğankent yolunun 10-32. kilometrelerinde ise şev temizliği yapılmaktadır. Bu bölgedeki yol, saat 18.00’a kadar kısa süreli kapalı olacak, ulaşım tek şeritten kontrollü devam edecektir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kara Yollarında Güncel Durum ve Trafik Uyarıları
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz