1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Ankara’nın o köylerinde evi olan yaşadı! Altın gibi değerleniyor, höşmerim ve tarhanasıyla meşhur

Ankara’nın o köylerinde evi olan yaşadı! Altın gibi değerleniyor, höşmerim ve tarhanasıyla meşhur

featured
service

Güdül, 2016 yılında Cittaslow ağına katılarak “Sakin Şehir” unvanını kazandı. Bu sayede, uluslararası alanda da tanınan ve tercih edilen bir bölge haline geldi. İç Anadolu Bölgesi’nin ilk Cittaslow şehirlerinden biri olarak, doğal yaşam ve yöresel değerlerin korunmasına büyük önem veriliyor.

Güdül, 23 köy ve 3 mahalleden oluşan sakin bir yapıya sahip. Binlerce yıllık tarihi geçmişiyle dikkat çeken ilçe, milattan önceye dayanan mağaralar, Mzinos Şehri ve Sorgun Göleti gibi tarihi kalıntılara ev sahipliği yapıyor. Ayrıca, Kapama, Tirit, Höşmerim ve Tarhana gibi yöresel lezzetleriyle de öne çıkıyor.

Tarım, hayvancılık, leblebicilik ve bıçakçılık gibi geleneksel el sanatlarıyla bilinen Güdül, ekonomik olarak canlı bir yapıya sahip. Bu zenginlik, hem bölge halkının hem de ziyaretçilerin yaşam kalitesini artırıyor. Kültürel mirasını koruyarak gelecek nesillere aktaran ilçe, aynı zamanda yöresel lezzetleriyle de ünlü.

yeni-proje-44.jpg

Ankara’ya yakınlığı, gelişmiş altyapısı ve huzurlu yaşam tarzı ile Güdül, yatırımcılar için cazip bir seçenek haline geliyor. Hızla yükselen emlak fiyatları, kısa sürede yüksek getiri sağlama potansiyelini de beraberinde getiriyor. Güdül’de emlak yatırımı yapmak isteyenlerin acele etmeleri gerektiği uzmanlar tarafından vurgulanıyor.

Güdül’de evi olanlar ve yatırım yapmak isteyenler için bu fırsatlar, hem doğal güzellikler hem de ekonomik getiriler açısından büyük avantajlar sunuyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ankara’nın o köylerinde evi olan yaşadı! Altın gibi değerleniyor, höşmerim ve tarhanasıyla meşhur
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz