1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Otobüs bileti gibi satacak! Pegasus’tan dev ucuz bilet kampanyası: Son tarih belli oldu

Otobüs bileti gibi satacak! Pegasus’tan dev ucuz bilet kampanyası: Son tarih belli oldu

featured
service

Kampanya, uçak bileti alımında sunduğu cazip fiyatların yanı sıra, koltuk seçiminde de yüzde 30 indirim avantajı sağlıyor. Yurt dışı seyahatleri için uygun fiyatlı uçak bileti arayanlar için bu fırsat kaçırılmayacak gibi görünüyor.

Biletlerinizi bu fırsattan yararlanarak almak için 8-9 Ağustos tarihlerinde Pegasus’un resmi web sitesini ziyaret etmeyi unutmayın. Kampanya ile ilgili detaylı bilgilere ve rezervasyon yapmaya Pegasus’un online platformlarından ulaşabilirsiniz.

Pegasus’un konuya açıklaması şu şekilde:

Kampanyanın Geçerli Olduğu Satış Tarihleri: Kampanya, 8 Ağustos 2024 – 9 Ağustos 2024 (Türkiye yerel saatine göre 8 Ağustos 2024 saat 08.45’ten itibaren 9 Ağustos 2024 saat 23.59’a kadar satışın, ödemenin ve biletlemenin tamamlanmış olması şartıyla geçerlidir) tarihleri arasında biletlemesi yapılacak ve burada belirtilen Kampanyanın Geçerli Olduğu Uçuş Tarihi aralığında ve Kampanyanın Geçerli Olduğu Hatlar dahilinde gerçekleştirilecek olan yurt dışı direkt uçuşlarda geçerlidir.

Kampanyanın Geçerli Olduğu Uçuş Tarihi: Kampanya, 1 Eylül – 31 Ekim 2024 (Türkiye yerel saatine göre 1 Eylül 2024 saat 00.01’den itibaren 31 Ekim 2024 saat 23.59’a kadar) tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan ve aşağıda belirtilen hatlarda seçili yurt dışı direkt uçuşları için geçerli olacaktır.

Kampanyadan Yararlanabilecek Kişiler: Kampanyadan yalnızca Pegasus BolBol üyeleri faydalanabilir. Pegasus BolBol üyesi değilseniz hemen ücretsiz üye olabilirsiniz.

Kampanyanın Geçerli Olduğu Hatlar: Kampanya, aşağıda listelenen yurt dışı hatlarda seçili direkt uçuşlarda toplam 50.000 adet koltuk için geçerlidir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Otobüs bileti gibi satacak! Pegasus’tan dev ucuz bilet kampanyası: Son tarih belli oldu
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz