1. Haberler
  2. Siyaset
  3. Gelecek Parti’den “AK Parti’ye katılacaklar” iddiasına yanıt

Gelecek Parti’den “AK Parti’ye katılacaklar” iddiasına yanıt

featured
service

Özdağ, bazı haberlerde Gelecek Partisi’nden 5 kişinin AK Parti’ye geçeceği iddialarının yer aldığını ifade ederek, bu haberlerin doğruluğunu yalanladı. Özdağ, “En son benim adıma da çıktı ama arayıp bana soran yok” diyerek, iddiaların gerçek dışı olduğunu vurguladı.

Özdağ ayrıca, Gelecek Partisi’nin başarılı bir muhalefet sürdürdüğünü ve bu konudaki çalışmalarına devam edeceklerini belirtti. Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun, yarın İYİ Parti Genel Başkanı Musavat Dervişoğlu ile bir görüşme gerçekleştireceğini ve bu görüşmeden sonra basın toplantısı düzenleyeceğini duyurdu. Özdağ, Davutoğlu’nun basın toplantısında iddialara ilişkin detaylı açıklamalarda bulunacağını söyledi.

Özdağ’ın açıklamaları, Gelecek Partisi’nin AK Parti’ye katılma iddialarına yönelik net bir yanıt verdi. Parti, mevcut pozisyonunu koruyarak muhalefet rolünü sürdürme kararlılığını yineledi. Genel Başkan Ahmet Davutoğlu’nun önümüzdeki günlerde yapacağı açıklamanın, bu konuda daha fazla bilgi vereceği belirtiliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Gelecek Parti’den “AK Parti’ye katılacaklar” iddiasına yanıt
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz