1. Haberler
  2. Gündem
  3. Eskişehir’de Bıçaklı Saldırı: 5 Yaralı ve Şüpheli Gözaltında

Eskişehir’de Bıçaklı Saldırı: 5 Yaralı ve Şüpheli Gözaltında

featured
service

Eskişehir Valiliği, şehirde meydana gelen bıçaklı saldırı ile ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi. Olay, Tepebaşı ilçesindeki bir çay bahçesinde gerçekleşti ve 5 kişi yaralandı.

Açıklamada, saldırganın 19 Haziran’da 18 yaşına girdiği ve daha önce herhangi bir adli kaydının bulunmadığı belirtilmiştir. Emniyet güçleri, saldırganı olay yerinde etkisiz hale getirdi ve bıçak, suç unsuru olarak muhafaza altına alındı.Valilikten geçmiş olsun mesajı

Valilik, yaralanan vatandaşlara acil şifalar dileyerek, Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı’nın olayla ilgili titiz bir soruşturma yürüttüğünü ifade etti.

Olay anını anlatan Yakup Taşçı, dışarıda bir gencin dikkatini çektiğini, gencin bir hırka ile dışarı çıktığını ifade etti. Diğer bir tanık, Muharrem K., bir yaralıya yardım etmeye çalışırken gördüklerini söyledi. Uluönder Mahallesi Muhtarı Hasan Güler, saldırganın 3 yıl önce mahalleden taşındığını belirtti.

Eskişehir Şehir Hastanesi’ndeki yaralılardan 3’ünün durumunun ağır olduğu belirtildi. Yaralılar hastanelerde tedavi altındadır.

Olayda bıçakla yaralanan kişiler arasında yaşlı bireylerin de bulunduğu kaydedildi. Şüpheli Arda K., polis tarafından gözaltına alındı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Eskişehir’de Bıçaklı Saldırı: 5 Yaralı ve Şüpheli Gözaltında
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz