1. Haberler
  2. Son Dakika
  3. Ankara’nın Çubuk ilçesindeki Karagöl Tabiat Parkı, serinlemek isteyenlerin akınına uğruyor

Ankara’nın Çubuk ilçesindeki Karagöl Tabiat Parkı, serinlemek isteyenlerin akınına uğruyor

featured
service

Çevreyi yamaçlarla, çam, ıhlamur, dağ kavağı gibi ağaçlarla kaplı olan Karagöl, ziyaretçilerine her mevsim ayrı bir hoşluk sunuyor.

Ankara’nın Çubuk ilçesinde her mevsim ayrı hoşluğa bürünen Karagöl Tabiat Parkı, ferahlamak isteyenlerin akınına uğradı.

Çubuk merkeze 22 km uzaklıkta bulunan tabiat parkı ve etrafındaki yaylalar, hafta içi ve hafta sonu ziyaret ediliyor. Ağustos ayında dahi serin olan Karagöl, ziyaretçilerine şehrin sıcak ve stres ile hengamesinden uzakta zaman geçirme fırsatı sunuyor.

Karagöl Tabiat Parkı’na yaz aylarında da yurttaşlar yoğun alaka gösteriyor.

Son zamanlarda yurdun muhtelif noktalarında orman yangınları olması sebebiyle önlem emelli geçici bir müddetliğine mangal yakmanın yasak olduğu tabiat parkında, kimi hazır gıdalarla veya konutta hazırladıkları gıdalarla piknik yaparken, kimileri de yürüyüş yaparken serin bir havada zaman geçirmenin sevincini yaşıyor.

Karagöl’e serin havada bir gün geçirmek için ailesi ile geldiğini anlatan ziyaretçilerden Adnan Cansu, “Burada sabah kahvaltımızı yaptık. Davetlilerimizi de buraya getirdik. Karagöl doğal civar olarak çok hoş, hem göl, hem de çevresindeki ağaçlar ve çevresindeki sosyal olanaklar, çocuklar için reyin alanlarının bulunması, değişik sosyal donatımların bulunması, bu sebeple her doğrultusuyla çok muhteşem bir yer olduğunu düşünüyorum. Doğa şahanesi bir yer olarak söyleyebiliriz. Erişim çok iyi, hem tabela olarak hem de yol olarak çok hoş. Herkese öneri ediyorum.” diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ankara’nın Çubuk ilçesindeki Karagöl Tabiat Parkı, serinlemek isteyenlerin akınına uğruyor
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz