1. Haberler
  2. Siyaset
  3. Erdoğan’dan Partililere Net Mesaj: ‘Yorulan Varsa Kenara Çekilsin’

Erdoğan’dan Partililere Net Mesaj: ‘Yorulan Varsa Kenara Çekilsin’

featured
service

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

“81 vilayetimizin tamamına buradan selamlarımı gönderiyorum. Bugün heyecanlıyız. 23. yaşımıza ulaşmanın sevinicini yaşıyoruz. Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak diyerek revan olduğumuz millete hizmet yolunda 23. yılımızı devirdik. 23. yaş günümüz kutlu olsun. 14 Ağustos 2001’den bu yana AK Parti’nin millete hizmet sancağını iftiharla taşımış kurucularımıza, genel başkanlarımıza, bakanlarımıza, milletvekillerimize, il, ilçe, belde başkanlarımıza, kadın ve gençlik kolları başkanlarımıza, belediye başkanlarımıza, üyelerimize ve AK Parti’nin bugünlere gelmesinde alın teri olan nice isimsiz kahramanlara tek tek teşekkür ediyorum.

Binlerce yıllık bu sevdaya gönül veren tüm kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum. Pınarhisar’dan çıktığımız andan itibaren bizi aşkla bağrına basan, girdiğimiz her seçimde, maruz kaldığımız her saldırıda yanımızda duran milletime şahsım ve partim adına teşekkürlerimi arz ediyorum.

AK Parti’nin 23. yaşının ülkemize, demokrasimize ve tüm insanlığa hayırlı olmasını rabbimden niyaz ediyorum. 14 Ağustos 2001’de biz o güne kadar dalga dalga büyüyen gönül hareketinin sadece tabelasını astık. 23 sene önce problemlerin altında ezilen Türkiye’ye ‘Meselelerimiz çözümsüz değildir’ özgüvenini aşıladık. Muhafazakar demokrat kimliğimizle milletimizin ruh köküne sadık kalarak ülkemizin kronik sorunlarını çözmeyi vadettik. Bir dip dalga olarak kurulan AK Parti, milletimizin umudu haline dönüştü.

Milletimiz AK Parti’de yıllar sonra kendini gördü. Liyakatli kadrolar gördü. Kuruluşumuzun üzerinden yalnıza 14 ay geçmişken ülkeyi yönetme sorumluluğunu üstlendik. Türkiye’yi yönetme mesuliyetini aldığımız andan itibaren milletimize karşı görevlerimizi hakkıyla yerine getirme çabasındayız.

‘Aşk ile çalışan yorulmaz, bize yorulmak, pes etmek yakışmaz’ diyoruz. Bugüne kadar nice engelle karşılaştık. Bizi hizmetten alıkoymak isteyen sinsi senaryolarla muhatap olduk. sokak olaylarından, vesayet girişimine, kanlı darbe girişiminden terör eylemlerine kadar pek çok şeyle mücadele ettik.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Erdoğan’dan Partililere Net Mesaj: ‘Yorulan Varsa Kenara Çekilsin’
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz