1. Haberler
  2. Gündem
  3. İstanbul ve Ankara’dan ziyaretçi yağıyor! En uygun tatil gözdesi: En güzel ilçelerden seçildi

İstanbul ve Ankara’dan ziyaretçi yağıyor! En uygun tatil gözdesi: En güzel ilçelerden seçildi

featured
service

Son yıllarda Türkiye’nin popüler turistik mekanları arasında yer alan Akçakoca, hem Ankara’dan hem de İstanbul’dan birçok ziyaretçiyi ağırlıyor. İki şehre yakın oluşuyla bilinirken eşsiz doğal güzelliklerin tarihi doku ile birleşimi de ön plana çıkıyor. Yeşil ve mavinin buluştuğu Akçakoca’da uzun plajlar, temiz denizi ve doğal güzellikleri tatilcilerin dikkatinde yer alıyor. Antik dönemden günümüze kadar uzanan tarihi mimarisi de ziyaretçiler tarafından merak ediliyor.

Uygun fiyatı tatil yapmak isteyenlerin tercihi Akçakoca oluyor. Lüks otellerden butik pansiyonlara kadar farklı konaklama alternatifleri sağlayan Akçakoca her bütçeye uygun seçenekte fırsat sunuyor. Bölgenin yöresel lezzetlerine ulaşabileceğiniz Akçakoca’da deniz ürünleri ve Karadeniz mutfağının enfes tatlıları bulunuyor.

Uygun fiyatlı konaklama seçeneklerinin muhteşem bir mutfak kültürü ile birleşmesi tatilciler tarafından en çok incelenen nokta oluyor. Hem ulaşımı fazla yormasın hem de sessiz sakin olsun diyorsanız tercihinizi Akçakoca’dan yana kullanabilirsiniz. Batı Karadeniz Bölgesi’nde yer alan Akçakoca Düzce iline bağlıdır. Karadeniz kıyı şeridinde 35 kilometre uzunluğunda bir kumsala sahip olan Akçakoca 1950’den sonra turistik bir yer haline dönüştü. Hem İstanbul’a hem de Ankara’ya 3 saatlik mesafede yer alması da birçok kişinin ilk tercihini oluşturuyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İstanbul ve Ankara’dan ziyaretçi yağıyor! En uygun tatil gözdesi: En güzel ilçelerden seçildi
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz