1. Haberler
  2. Gündem
  3. Kara Yollarında Devam Eden Bakım ve Onarım Çalışmaları

Kara Yollarında Devam Eden Bakım ve Onarım Çalışmaları

featured
service

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor. Bu süreçte sürücülerden, yolların bulunduğu kesimlerde hızlarını azaltmaları ve trafik işaretçilerine uymaları bekleniyor.

Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan yol durumu bültenine göre, Anadolu Otoyolu’nun 0-2. kilometrelerinde Gebze Ücret Toplama İstasyonu’nun Serbest Geçiş Sistemi’ne dönüştürülmesi amacıyla çalışmalar başlatıldı. Bu nedenle sürücüler, Gebze gişelerinden otoyola giriş yapamayacak ve D-100 güzergahını kullanarak alternatif yollara yönlendirilecek. Otoyoldan çıkışlar ise servis yolundan kontrollü olarak gerçekleştirilecektir.

Anadolu Otoyolu’nun Abant-Kaynaşlı kavşakları İstanbul istikametinde, tünel portal yapısı uzatma ve viyadüklerde genleşme derzi yenileme çalışmaları devam etmektedir. Bu bağlamda sürücüler, Abant Kavşağı’ndan D-100 devlet yoluna yönlendirilerek, Kaynaşlı Kavşağı’ndan otoyola tekrar giriş yapabilecekler.

İzmir-Aydın Otoyolu’nun 1-3. kilometreleri İzmir-Aydın istikametinde Belevi viyadüğündeki genleşme derzlerinin bakım ve onarımı nedeni ile trafiğe kapatıldı. Bu alanda ulaşım, diğer istikametten iki yönlü olarak sürdürülecek.

Niğde-Pozantı Otoyolu’nda 3-7. kilometreler ile O-21/29 yolunun 0-2. kilometrelerinde derz çalışmaları nedeniyle ulaşım Ankara istikametinde iki yönlü olarak devam ediyor. Ayrıca, Samsun-Ordu yolunun 63-83. kilometrelerinde bakım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü bir şekilde sağlanıyor.

Diyarbakır-Elazığ yolunun 25-27. kilometrelerinde yapılan çalışmalar dolayısıyla ulaşım sol şeritten iki yönlü olarak gerçekleştiriliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kara Yollarında Devam Eden Bakım ve Onarım Çalışmaları
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz