1. Haberler
  2. Gündem
  3. Kara Yollarında Yapım ve Bakım Çalışmaları Devam Ediyor

Kara Yollarında Yapım ve Bakım Çalışmaları Devam Ediyor

featured
service

Kara yollarında devam eden yapım, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle sürücülerden belirli kesimlerde yavaş gitmeleri ve trafik işaretlerine uymaları önemle rica ediliyor.

Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan yol durumu bültenine göre, Anadolu Otoyolu’nun Körfez-İzmit Batı kavşakları arasındaki 73-81. kilometrelerinde İstanbul-Ankara yönünde üstyapı çalışmaları sürmektedir. Bu nedenle, 22.00-06.00 saatleri arasında O-4 TEM Otoyolu tamamen trafiğe kapatılmıştır. Sürücüler, Körfez Kavşağı’ndan D-100 devlet yoluna yönlendirilmektedir.

Ayrıca, Aydın-Denizli Otoyolu’nun Buharkent-1 Kavşağı çıkışındaki çalışmalardan dolayı ulaşım, yolun bir bölümünde kontrollü bir şekilde sağlanmaktadır.

Anadolu Otoyolu’nun Abant-Kaynaşlı kavşakları (Bolu Dağı Geçişi) İstanbul yönünde, tünel portal yapısının uzatılması ve viyadüklerdeki derzi yenileme çalışmaları nedeniyle sürücüler Abant Kavşağı’ndan D-100 devlet yoluna yönlendirilmektedir. Kaynaşlı Kavşağı’ndan otoyola tekrar giriş yapabilecekler.

Öte yandan, Aydıncık-Silifke yolunun 20-27. kilometreleri (Büyükeceli-Yanışlı kesimi) patlatmalı yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sürdürülmektedir.

Adapazarı-Mekece yolunun 8-10. kilometrelerinde bakım çalışmaları nedeniyle ulaşım, taşıma üzerinden gidiş-geliş şeklinde devam etmektedir.

Zonguldak-Devrek-Mengen yolunun 9-10 km’leri ile Kayseri-Niğde yolunun 8-13. km’lerindeki yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım, bölünmüş yolların bir bölümünden iki yönlü olarak gerçekleştirilmektedir.

Beşikdüzü-Trabzon yolunun 0-57. kilometrelerinde de bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle saat 18.00’e kadar her iki yönde ulaşıma tek şeritten kontrollü izin verilmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kara Yollarında Yapım ve Bakım Çalışmaları Devam Ediyor
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz