1. Haberler
  2. Gündem
  3. 31 yaşındaydı… Elektronik mühendisinin şüpheli ölümü

31 yaşındaydı… Elektronik mühendisinin şüpheli ölümü

featured
service

Çekmece Mahallesi’nde bulunan konteyner kentte yaşayan Mehmet Can Buz, geçtiğimiz Çarşamba günü hava almak için konteynerden ayrılmış, ailesinin aramalarına cevap vermeyerek kayıplara karışmıştı. Depremden sonra depresyon ve şizofreni teşhisi konulan genç adam, ailesinin sokak sokak aramasına rağmen bulunamadı.

Buz’un cansız bedeni 5.gününde sabah saatlerinde yaşadıkları konteyner kente 500 metre mesafedeki terk edilmiş apartmanda bulundu. Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından genç adamın cenazesi kesin ölüm nedeninin tespiti için morga sevk edildi. Buz’un kesin ölüm nedeni polis ekiplerinin olayla yürüttükleri soruşturma neticesinde belli olacak.

Evladından acı haberi almadan önce açıklamalarda bulunan Mehmet Can Buz’un babası Cihan Buz, oğlunun iyi eğitim görmüş, kültürlü bir elektronik mühendisi olduğunu belirterek depremden sonra psikolojik tedavi gördüğünü anlatmıştı.

Kendisiyle en son Çarşamba öğleden sonra konuştuğunu ifade eden baba, genç mühendisin “eve çok yakınım ve eve gidiyorum” dediğini belirterek “Kendine de zarar verebilir ve çevredekilerine de zarar verebilir. Çünkü kaç gündür ilacını almıyor” ifadelerini kullanmıştı.

6 Şubat (2023) Kahramanmaraş merkezli depremlerde 11 çevre il yıkılmış, 50 binden fazla vatandaş hayatını kaybederken, binlerce insan evsiz kalmıştı. Evsiz kalan vatandaşlar şehirlerde kurulan konteyner kentlerde ya da çadırlarda yaşamaya çalışıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
31 yaşındaydı… Elektronik mühendisinin şüpheli ölümü
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz