1. Haberler
  2. Gündem
  3. Aydın’daki yangınla ilgili 3 kişi tutuklandı

Aydın’daki yangınla ilgili 3 kişi tutuklandı

featured
service

Alevler, etkili olan rüzgar nedeniyle Muğla’nın Kavaklıdere ilçesine bağlı Çavdır Mahallesi’nin sınır noktasına ulaştı. Dozerler, iş makineleri yangının ilerlememesi için yoğun çaba sarf ederken, itfaiye ekipleri hat üzerinde olası sıçramaya karşı hazır bekledi. Mahalleli de kendilerine ait traktörlerle bölgeden uzaklaştı. Jandarma ekipleri, iş makineleri, itfaiye ve yangına müdahale eden araçlar dışında bölgeye sivil araç almazken, rüzgarın da etkisiyle yangın ormanın iç noktalarına doğru ilerledi.

İzmir’de 8 noktada yangın devam ediyor! “Yorulmayan bir düşmanla savaşıyoruz”

Çavdır Mahallesi yakınındaki Yeşilköy Mahallesi’nde tedbir amaçlı 30’dan fazla yaşlı, çocuk ve hastalar tahliye edildi, 20’den fazla hayvan da güvenli alanlara götürüldü. Havanın kararmasıyla uçak ve helikopterlerin müdahalesi sona erirken, gece görüşlü helikopter devreye girdi. Alevlere müdahale karadan da devam etti.

Yangın, 3’üncü gününde Muğla’nın Kavaklıdere ilçesi ile Aydın’ın Bozdoğan ilçesi sınırları arasında yer alan Hışımlar, Güre, Örmepınar ve Yeşilköy mahallelerinde sürüyor. Alevlere, 3 uçak, 8 helikopter 60 arazöz ve 390 personel ile müdahale ediliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Aydın’daki yangınla ilgili 3 kişi tutuklandı
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz