1. Haberler
  2. Gündem
  3. Filistinli İş İnsanına İstanbul’da Suikast! Emniyet, Saldırının Detaylarını Açıkladı

Filistinli İş İnsanına İstanbul’da Suikast! Emniyet, Saldırının Detaylarını Açıkladı

featured
service

Emniyet, Filistinli iş adamı Abdulkadir Anas’ın hayatını kaybettiği silahlı saldırıda 4 kişinin yakalandığı ve 2 adet silahın ele geçirildiği bigisini verdi.

Dün saat 22.30 sıralarında Kağıthane Hamidiye Mahallesi Dilaver Sokak’ta bir şahıs içerisinde Filistinli iş adamı Abdulkadir Anas, arkadaşı F.M. ve koruması E.K.’nin bulunduğu park halindeki 34 FDN 313 plakalı otomobile susturucu takılmış silahla saldırıda bulunmuştu.

Saldırıda şoför koltuğunda oturan Filistinli iş adamı Abdulkadir Anas (30) olay yerinde hayatını kaybederken, Filistin uyruklu F.M. ve Anas’ın koruması E.K. yaralanmıştı.

Filistinli iş adamına silahlı saldırıyı gerçekleştiren şüpheli olay yerinden kaçmıştı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilmişti. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri ise yaralı F.M. ve E.K.’yi ambulansla hastaneye kaldırmıştı.

Yaralılardan F.M.’nin durumunun ağır olduğu öğrenilirken, Anas’ın koruması E.K’nin ise ayağından yaralandığı ve durumunun iyi olduğu öğrenilmişti. Onlarca kurşunun sıkıldığı saldırıda olay yeri inceleme ekipleri, olay yerinde susturucu takılmış bir tabanca ile çok sayıda boş kovan bulmuştu.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü olaya ilişkin bir açıklama yaptı. Açıklamada, “18 Ağustos Pazar günü saat 22.20 sıralarında İstanbul Kağıthane’de silahlı kavga olduğunun belirlenmesi üzerine ivedi bir şekilde olay yerine intikal edilmiş, İstanbul Emniyet Müdürlüğünce geniş kapsamlı çalışma başlatılmıştır.

Olay yerinde yapılan incelemelerde kimlik bilgileri belirlenen Abdulkadir Anas, F.M. ve E.K. isimli şahısların silah ile açılan ateş sonucu yaralandığı anlaşılmış, sağlık görevlileri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Abdulkadir Anas isimli şahsın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlenmiştir” ifadelerine yer verildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Filistinli İş İnsanına İstanbul’da Suikast! Emniyet, Saldırının Detaylarını Açıkladı
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz