1. Haberler
  2. Hayat
  3. Kıvanç Tatlıtuğ’u yıkan haber! Yıllar önce yatırım için almıştı: Yangında arazisi küle döndü

Kıvanç Tatlıtuğ’u yıkan haber! Yıllar önce yatırım için almıştı: Yangında arazisi küle döndü

featured
service

Kıvanç Tatlıtuğ, yıllar önce yatırım amaçlı olarak Marmaris’te bir arazi satın almıştı. Bu yatırım, ünlü oyuncunun Bodrum, İzmir’in Dikili ve Marmaris gibi bölgelerdeki gayrimenkul portföyünün bir parçasıydı. Ancak, son günlerde Türkiye’nin dört bir yanında etkili olan orman yangınları, Tatlıtuğ’un Marmaris’teki arazisini hedef aldı. Selimiye istikametindeki yol üzerinde bulunan bu arazinin yangınlardan etkilenerek tamamen küle döndüğü bildirildi.

Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve insan kaynaklı sebeplerden dolayı Türkiye genelinde büyük orman yangınları yaşanıyor. Günler süren bu felaketler, birçok kişiyi ve yatırımcının sahip olduğu mülkleri etkiliyor. Kıvanç Tatlıtuğ’un Marmaris’teki arazisi de bu acı tabloya dahil oldu.

Tatlıtuğ, bu zor günlerde ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Yakın zamanda Necdet Elmas’ın hayatından esinlenerek yapılacak dizide bir gangster karakterine hayat verecek. Dizi ve film projelerinden elde ettiği gelirlerle gayrimenkul yatırımları yapan ünlü oyuncunun yaşadığı bu mağduriyet, kariyerinin yanı sıra kişisel yatırımlarını da etkiliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kıvanç Tatlıtuğ’u yıkan haber! Yıllar önce yatırım için almıştı: Yangında arazisi küle döndü
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz