1. Haberler
  2. Gündem
  3. Son dakika! Özgür Özel konuşuyor

Son dakika! Özgür Özel konuşuyor

featured
service

-Genel iktidarın çözüm üretmekte eksik kaldığı noktaları değerlendireceğiz.

Partisinden istifa eden İYİ Parti Adana Milletvekili Bilal Binici tekrar CHP’ye katıldı.

-Yangınlarla mücadele rant peşinde olanlar nasıl tepkiler aldı gördük. Sorumluluğun sahipleri belediyelerimizi karalamaya kalktı. Milletimiz tepki gösterdi.

-Biz hükümetin yanlışlarını söylemekten öte bir şey yapıyoruz. Filonun zayıflığı konusunda eleştiriler ortada. Halen birileri “belediyeyi suçlar mıyız?” onun peşinde. Yapılması gerekenleri biz söyleyeceğiz. Ama hükümet aynı yöntemi sürdürürse bunu millete şikayet edeceğiz.

-Orman Genel Müdürlüğü dışında belediyelere birden filo vermiyorlar. Belediyelerin itfaiye personelleriyle ilgili ihtiyaca cevap vermiyorlar.

-Yangına mücadelede tasarruf olur mu? O imzayı atmayarak neyi sağlıyorsunuz. Bizim belediyelerimizi suçluyorsunuz. Siz yangınları önlemek için istediklerimizi verirseniz bizi suçlayabilirsiniz. Taleplerimizi yerine getirip özür dilemeleri gerekiyor.

-TSK bünyesinde orman yangınlarının olduğu bölgede yangına müdahale birimleri yetiştirilmeli ve hazır bulundurulmalıdır.

-Geçen sene ormanların yandığı bölgelerde imar değişikliklerine, otellerin yükselmesine sessiz kalınmaktadır.

-Deprem bakanlığı kurulmalıdır. Bu konuda üzerine düşenleri yapmayanlar kentsel dönüşüm projelerini de onaylamamaktadırlar.

-Bir diğer gündem de olimpiyat gündemi. Olimpiyatları 3 gün İmamoğlu, Mansur Yavaş ile Paris’te takip ettik. Paris’ten boynu bükük döndük. Altın madalya almadan döndük. Sıralamada 60’lı, 70’li sıralamalarda olmasını içimize sindiremiyoruz. Bunu olimpiyatlara sporcu yetiştirmenin öneminin farkına varılmamasına bağlıyoruz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Son dakika! Özgür Özel konuşuyor
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz