1. Haberler
  2. Gündem
  3. Şifa niyetine yiyorduk! O bal biyolojik silah çıktı: Karadeniz’de yetişiyor, bir lokması delirtiyor

Şifa niyetine yiyorduk! O bal biyolojik silah çıktı: Karadeniz’de yetişiyor, bir lokması delirtiyor

featured
service

Kolhisliler dağına çıkarak yerlileri bozguna uğratan Yunanlılar, başlarına gelecekleri bilmeden köyleri yağmaladılar. Köye kamp kuran Yunanlılar alışılmışın dışında olan arı kovanlarına da karşı duramadı. Bal peteklerinden yiyen askerler kısa bir süre içerisinde şuurlarını kaybetmeye başladılar.

Türkiye’de şifa olarak tüketilen deli balı belirli bir tüketim miktarı bulunduğunu bilmeyen yoktu. Fazlası zaman içerisinde şuur kaybı hatta deliliğe kadar giden bir süreci beraberinde getirirken Yunanlılar bu detayı gözden kaçırmış olsa gerek.

Bir süre sonra hepsi şuurlarını kaybederken kusma ve ishal gibi problemler de beraberinde geldi. Hiçbirinin ayakta duracak hali bile kalmamışken biraz yiyenlerde aşırı sarhoşluk fazla yiyenlerde ise delirmiş hatta ölüm derecesine ulaşacak durumlar saptandı. Baldan yiyen askerlerin hepsi yere yığılıp kalırken büyük bir yenilgi de beraberinde geldi. Genel bir hüzün ve çöküntü hali oluşurken ertesi gün askerlerin hiçbirinin ölmediği ve şuurlarının normale döndüğü görüldü. Yunan askerleri 3 ve 4 güne geldiğimizde ise yoğun bir şekilde spor yapmışçasına dimdik ayağa kalktılar.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Şifa niyetine yiyorduk! O bal biyolojik silah çıktı: Karadeniz’de yetişiyor, bir lokması delirtiyor
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz