1. Haberler
  2. Gündem
  3. O belediyeden resmen bedava hizmet! Çay ve simit 5 TL oldu: Herkes burada soluklanacak

O belediyeden resmen bedava hizmet! Çay ve simit 5 TL oldu: Herkes burada soluklanacak

featured
service

Ekonominin alt üst oldu bu süreçte vatandaşın alım gücü de gitgide düşüyor. Bir simidin fiyatı 10 TL’ye ulaşmışken vatandaş ne yiyeceğini şaşırıyor. Uygun fiyatlı atıştırmalıklar arasında yer alan simit fiyatlarının yükselmesi vatandaşın tepkisine neden olurken Adana Yumurtalık Belediye Başkanı Erdinç Altıok herkesi sevindiren bir kampanyaya imza attı. “Halkımız her şeyin en iyisine layık.” diyerek kampanya detaylarını paylaşan Altıok, ilçe sakinleri ve misafirler için yeni şeyler yapılması gerektiğini bilerek hareket ettiklerini söyledi.

Öncelikle sahillerin temizlendiğini belirten Altıok, “Vatandaşın rahat hareket edebilmesi için duşları, tuvaletleri yeniledik. Ailelerin nefes alabilmesi için plajlarda ‘Aile Alanı’ oluşturduk. Dar gelirli vatandaşlarımızı, emeklilerimizi, öğrencilerimizi, kadınları, çocukları düşünerek şimdi de bir çay bir de simit fiyatını 5 TL yaptık. Tüm hemşehrilerimiz ‘Güney Yıldızı’ büfelerinde denize karşı çaylarını yudumlayabilir, simitlerini gönül rahatlığıyla yiyebilir. Türkiye’de ilk ve tek olduğunu düşündüğümüz bu uygulamanın örnek olmasını diliyorum” sözlerini dile getirdi.

Satışların Ayaş Merkez sahilde başladığını belirten Başkan Erdinç Altıok, herkesin severek tükettiği bu ikilinin bir arada olması gerektiğini belirterek Güney Yıldızı büfelerinde çay ve simit fiyatlarının 5 TL’den satışa çıkarıldığını belirtti.

Adana Yumurtalık sahilinde çay 2 simit 5 TL

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın desteği içerisinde yürütülen proje doğrultusunda hizmetlerin çeşitlendirildiği belirtilirken Altıok, Güney Yıldızı büfesinde vatandaşlar için yeni, sağlıklı, ucuz ürün sürprizlerinin olduğunu da dile getirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
O belediyeden resmen bedava hizmet! Çay ve simit 5 TL oldu: Herkes burada soluklanacak
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz