1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Yarışma Başvuruları İçin Son Gün 31 Ağustos

Yarışma Başvuruları İçin Son Gün 31 Ağustos

featured
service

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından düzenlenen 14. Uluslararası Tarım, Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması, toprağın, suyun ve ormanın önemini vurgulamak amacıyla gerçekleştirilmektedir. Bu yıl, yarışma ilk kez uluslararası boyuta taşınıyor.

Geleneksel hale gelen bu yarışma, çeşitli alanlarda duyarlı bireyler yetiştirmek amacıyla altı kategoride düzenleniyor: “Genel”, “Çiftçi”, “Öğrenci”, “Tema”, “Tarım ve Orman Bakanlığı Çalışanları” ve “DenizBank Çalışanları”.

Bu yıl Tema kategorisinin konusu “Üretimin ve Üreticinin Yüzyılı” olarak belirlendi. Yarışmacılar, tarım, hayvancılık, orman, toprak, su, su ürünleri ve gıda konularında fotoğraflarını sunacaklar.

Yarışmanın seçici kurulunda, Tarım ve Orman Bakanlığı Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanı Bülent Kahraman Çolakoğlu, fotoğraf sanatçısı Reha Bilir, savaş muhabiri Coşkun Aral, fotoğraf sanatçısı Mehmet Arslan Güven, Anadolu Ajansı Görsel Haberler Direktörü Fırat Yurdakul, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesinden Prof. Dr. Ozan Bilgiseren, Dokuz Eylül Üniversitesinden Prof. Dr. Işık Sezer, foto muhabiri Ümit Bektaş, kameraman Sabri Savcı, DenizBank Tarım Bankacılığı Pazarlama Grup Müdürü Canan Aytekin, aynı bankanın Kültür Sanat Danışmanı Perihan Yücel ve görsel danışman Serkan Turaç yer alıyor.

Sonuçlar 23 Eylül – 23 Ekim tarihleri arasında açıklanacak ve ödüller, törenle sahiplerine verilecektir. Ayrıca, bazı eserlerin sergileneceği bir etkinlik de düzenlenecek.

Yarışmaya katılmak isteyenler, şartlara buradan ulaşabilir. Unutmayın, başvurular 31 Ağustos’ta sona erecek!

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yarışma Başvuruları İçin Son Gün 31 Ağustos
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz