1. Haberler
  2. Gündem
  3. Kara Yollarında Güncel Durum ve Çalışmalar

Kara Yollarında Güncel Durum ve Çalışmalar

featured
service

Kara yollarında sürdürülen yapım, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle sürücülerin daha dikkatli olmaları ve trafik işaretlerine uymaları gerektiği bildirildi.

Karayolları Genel Müdürlüğü’nün hazırladığı yol durumu raporuna göre; Anadolu Otoyolu’nda yer alan Bolu Dağı geçişindeki Abant-Kaynaşlı kavşakları, İstanbul istikametinde tünel portal yapısı uzatma ve viyadüklerde genleşme derzi yenileme çalışmalarına devam ediyor. Bu çalışmalar nedeniyle sürücüler, Abant Kavşağı’ndan D-100 devlet yoluna yönlendiriliyor ve Kaynaşlı Kavşağı’ndan tekrar otoyola giriş yapabiliyor.

Kızılcahamam-Kahramankazan-Ankara yolunun 45-46. kilometreleri (Akıncılar Köprülü Kavşağı) boyunca bölünmüş yol her iki yönüyle trafiğe kapatıldı, ulaşım servis yollarından kontrollü bir şekilde sağlanıyor. Ayrıca kavşağın sağ kolunun kapatılması sebebiyle Ankara yönünden gelen araçların bir sonraki Veteriner Köprülü Kavşağı’ndan dönüş yapmaları gerekmekte.

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu’nda Bahçe-Nurdağı kavşaklarının 1-5. kilometrelerinde üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle Gaziantep istikametinin trafiğe kapatıldığı bilgisi verildi. Ulaşım, Adana istikametinden iki yönlü ve kontrollü olarak devam ediyor.

TAG Otoyolu’nun 1-2. kilometrelerinde yapılan derz çalışmaları dolayısıyla Ulukışla-Aksaray yönü kapatılırken, Adana istikametinden iki yönlü ve kontrollü ulaşım sağlanıyor.

Samsun-Ordu yolunun 63-83. kilometreleri arasındaki muhtelif kesimlerde de bakım çalışmaları nedeniyle ulaşıma kontrollü izin veriliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kara Yollarında Güncel Durum ve Çalışmalar
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz