1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. Telegram’da Hikâyeler dönemi başladı: İzlemesi bedava, paylaşması ücretli

Telegram’da Hikâyeler dönemi başladı: İzlemesi bedava, paylaşması ücretli

featured
service

Telegram CEO’su Pavel Durov, uygulama üzerinden “Hikâyeler” özelliğinin platforma geleceğini duyurmuştu. Telegram kullanıcılarının uzun süredir talep ettiği özellik, bugünden itibaren kullanılabilir oldu.

Kullanıcılar, hikâyelerinin her birinin kimler tarafından görülebildiğini kontrol edebilecek. Herkes, kişiler, seçilen birkaç kullanıcı veya yakın arkadaş listesi gibi seçeneklerle bu yapılabilecek. Telegram hikâyeleri, sohbet listenizin üst kısmında yer alacak. Bunu istemezseniz hikâyeleri gizleyebileceğinizi de ekleyelim.

Bunların yanı sıra hikayelere bağlantı, yazı ekleme ve diğer insanları etiketleme gibi seçenekler sunulacak. Ayrıca, BeReal’dan bildiğimiz hem ön hem de arka kameradan fotoğraf çekip paylaşma özelliği de hikâyelerde bulunacak.

Son olarak özelliğin en dikkat çeken kısmının, hikâyelerin süresini keyfinize göre ayarlayabiliyor olmanız olduğunu söyleyebiliriz. Bu şekilde hikâyelerin süreleri 6, 12, 24 ve 48 saat veya Instagram’da olduğu gibi kalıcı olarak ayarlanabilecek.

Telegram’ın Hikâyeler atma özelliği, şimdilik yalnızca Premium aboneleri için kullanılabilir oldu. Özelliği ücretsiz kullanıcılar için de aktifleştirilip aktifleştirilmeyeceği hakkında bir açıklama yapılmadı.

Hikâye atmak Premium abonelerine özel olsa da paylaşılan hikâyeler, ücretsiz kullanıcılar tarafından görüntülenebilecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Telegram’da Hikâyeler dönemi başladı: İzlemesi bedava, paylaşması ücretli
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz