1. Haberler
  2. Gündem
  3. Meteoroloji yeni verileri yayınladı! Bugün hava nasıl olacak? Sıcaklık artıyor mu? İşte 27 Ağustos Türkiye geneli hava durumu

Meteoroloji yeni verileri yayınladı! Bugün hava nasıl olacak? Sıcaklık artıyor mu? İşte 27 Ağustos Türkiye geneli hava durumu

featured
service

BÖLGESEL HAVA DURUMU DETAYLARI

Marmara Bölgesi: Bölge genelinde parçalı ve yer yer çok bulutlu hava hakim olacak. Sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların etkili olması bekleniyor. İstanbul ve Kocaeli çevresinde kuvvetli yağışlar görülebilir. Sıcaklıklar İstanbul’da 31°C, Kocaeli’de 32°C civarında seyredecek.

Ege Bölgesi: Parçalı ve az bulutlu bir hava hakim olacak. Öğle saatlerinden sonra iç kesimlerde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar görülebilir. İzmir’de sıcaklık 32°C, Manisa’da ise 34°C olacak.

Akdeniz Bölgesi: Bölgenin iç kesimleri ve İskenderun Körfezi çevresinde öğle saatlerinden sonra yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor. Antalya’da hava sıcaklığı 32°C, Adana’da ise 35°C olacak.

İç Anadolu Bölgesi: Parçalı ve yer yer çok bulutlu hava koşulları etkili olacak. Kuzeybatı ve güney kesimlerde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar görülebilir. Ankara ve Çankırı’da sıcaklıklar sırasıyla 31°C ve 32°C olacak.

Karadeniz Bölgesi: Bölgenin iç kesimlerinde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor. Sinop ve Düzce çevrelerinde bu yağışların etkisi artabilir. Bolu’da sıcaklık 28°C, Zonguldak’ta ise 27°C olacak.

Doğu Anadolu Bölgesi: Parçalı ve az bulutlu bir hava bekleniyor. Kars ve Ardahan çevrelerinde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar görülebilir. Erzurum’da sıcaklık 28°C, Malatya’da ise 35°C olacak.

hava-kapak.jpg

Güneydoğu Anadolu Bölgesi: Az bulutlu ve açık hava koşulları geçerli olacak. Sıcaklıklar Diyarbakır’da 38°C, Şanlıurfa’da ise 36°C olarak ölçülecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Meteoroloji yeni verileri yayınladı! Bugün hava nasıl olacak? Sıcaklık artıyor mu? İşte 27 Ağustos Türkiye geneli hava durumu
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz