1. Haberler
  2. Gündem
  3. Tekirdağlı Balıkçılar Palamut Sezonuna Hazırlanıyor

Tekirdağlı Balıkçılar Palamut Sezonuna Hazırlanıyor

featured
service

Tekirdağ’da, av yasağının sona ereceği 1 Eylül tarihi yaklaşırken, balıkçılar sezon hazırlıklarını tamamlamak için yoğun mesai harcıyor. Balıkçıların tekneleri ve ağları son hazırlıklarını yaparken, heyecan dolu bir bekleyiş içinde oldukları gözlemleniyor.

Süleymanpaşa Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı İbrahim Pehlivanoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, balıkçıların bu sezon palamut avlamak için büyük bir umut taşıdığını dile getirdi. Pehlivanoğlu, “Balıkçılar, teknelerini ve ağlarını son kontrollerden geçiriyor. 1 Eylül için büyük bir heyecan var. İnşallah bu sezon, hem balıkçılar hem de vatandaşlarımız için bol ve bereketli geçer,” dedi.

Pehlivanoğlu, palamut yoğunluğuna bağlı olarak balıkçıların avlanmak için rotalarını Karadeniz’e çevirebileceğini belirtti. Böylece, kapasitelerine göre daha verimli bir sezon geçirebilecekler.

Balıkçı Önder Dedeler ise yeni sezon için umut dolu olduklarını ifade etti. Ağların onarıldığını ve teknelerin bakımının tamamlandığını belirten Dedeler, “Ekmek mücadelesi için denize açılacağız. Bol balık tutmayı ve vatandaşlarımızın da bol balık yemesini ümit ediyoruz. Her yeni sezon, balıkçılar için yeni umutlar getirir,” şeklinde konuştu.

Bu sezonun, balıkçıların yüzünü güldürecek bir sezon olmasını temenni ettiklerini belirten Dedeler, tüm balıkçılar için bol kazanç diledi.

Tekirdağ’da sezon hazırlıkları kapsamında tekne ve ağlarını onaran balıkçılar, av yasağının sona ereceği 1 Eylül’ü heyecanla bekliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Tekirdağlı Balıkçılar Palamut Sezonuna Hazırlanıyor
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz