1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. Gelecekteki çocuğunuzun nasıl göreneceğini tek bir uygulamayla görebilirsiniz

Gelecekteki çocuğunuzun nasıl göreneceğini tek bir uygulamayla görebilirsiniz

featured
service

Bu uygulama, birbirine karışan ebeveyn genlerini inceleme ederek, eşsiz bir portre oluşturuyor. Annesinin gözleri mi, babasının burun yapısı mı, yoksa belki de her ikisinin de karışımı mı? İşte tüm bu merak uyandıran ayrıntılar, suni zihin şahanesiyle birleşerek geleceğinizi bir adım öne taşıyor. Ebeveynler, bu teknolojinin ortaya çıkardığı potansiyel çocuklarının suratlarına bakarak, duygusal bir seyahate çıkıyorlar ve hayal eforlarını hakikate dönüştürüyorlar.

Tabii ki, geleceğin kesin bir biçimde neye benzeyeceği hala meçhullüklerle dolu. Ancak bu coşku verici uygulama, ebeveynlerin yavrularının muhteşem bir karışıklığının hayalini kurmalarını sağlıyor. Kim öğrenir, belki de bir bakışta onları tanıyabilirler ve geleceğin hoşluklarına olan merakları azıcık daha doyuma erişebilir. Şimdilik bu uygulama, ebeveynlerin hayallerini süsleyen, geleceğin ufuklarını keşfetmeye aday, sihirli bir yolculuğa davet ediyor.

Gelecekteki çocuğunuzun suratına dair merakınız mı var? O halde TikTok’ta dağılan ve şu gizemeler olağanüstü popüler olan AI bebek filtresini deneyebilirsiniz.

Bu sihirli resim tertip etme ve iyileştirme uygulaması, Remini ismiyle anılıyor ve Apple App Store’da en çok indirilen ikinci fiyatsız uygulama olarak parlıyor. Amerika Birleşik Devletlerinde piyasaya sürüldüğünden bu yana, takribî 2 milyon kere indirilmiş olduğu hipotez ediliyor. Kullanıcılar, kendi veya eşleriyle beraber çekilmiş resimlerini yükleyerek, AI bebek filtresiyle gelecekteki çocuklarının potansiyel görüntülerini oluşturabiliyor.

Birçok kullanıcı, TikTok’ta #AIbabyfilter yaftayı altında 6,9 milyon görüntüleme ve #Remini yaftayı altında 1,4 milyar görüntüleme ile neticelerini paylaşıyor. Ancak unutmayın ki, Remini yaftayı altındaki videolar yalnızca AI bebek filtresinin neticelerinden ibaret değil.

Bazı ebeveynler, bu büyülü uygulamanın oluşturduğu bebek resimlerinin, asıl çocuklarına olağanüstü derecede benzeyen sansasyonel bir eşlik taşıdığına inanıyorlar. Belki de gelecekteki yavrularınızın muhteşem görünümlerine dair bir ipucu tutabilir ve bu cümbüşlü tecrübenin tadını çıkarabilirsiniz. 

TikTok platformunda @audreyanne.j kullanıcı ismiyle videolar paylaşan Audrey, suni zihin tarafından oluşturulan bebeği ve asıl çocuğunun görüntülerini kapsayan dikkat çekici bir karşılaştırma videosu yayınladı. Videonun başlığı, “Bekle, sanki eşliği görüyorum” biçimindeydi ve yalnızca bir hafta içinde 370.000’den fazla kere izlendi.

Audrey, Insider ile yaptığı mülakatta, hakikatinde bu filtreleri cümbüş emeliyle sınadığını ancak neticelerin ne kadar reelci olduğunu görünce afallamışlık yaşadığını belirtti. Uygulamanın gösterdiği “bebeklerin” büyük bir kısmının, kızına oldukça eş özelliklere sahip olduğunu ve hatta kimilerinin sözcüğün bütün anlamıyla onun kardeşi olabilecek kadar benzediğini dile getirdi. Bu vaziyet onu azıcık korkuttuğunu ifade etti.

Remini uygulaması, video tertip etme uygulaması Splice ve sağlık uygulaması 30 Day Fitness’ın sahibi olan Milan merkezli yazılım işletmeyi Bending Spoons’a aittir. Remini, AI bebek filtresinin yanı gizeme öteki resim geliştirme özelliklerine de sahiptir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Gelecekteki çocuğunuzun nasıl göreneceğini tek bir uygulamayla görebilirsiniz
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz