1. Haberler
  2. Gündem
  3. Bakan Kacır İzmir’de Gençlerle 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı Kutladı

Bakan Kacır İzmir’de Gençlerle 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı Kutladı

service

İzmir’de gerçekleştirilen TEKNOFEST 2024 kapsamında, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, gençlerin geliştirdiği tarımsal insansız kara araçları yarışmasının finallerinde bir araya geldi.

Bakan Kacır, T3 Vakfı ve Bilişim Vadisi işbirliğiyle düzenlenen yarışmanın finalinde katılımcıların stantlarını ziyaret ederek, projelerini dinledi ve gençlerle sohbet etti.

Kacır, Türkiye’nin tarım sektöründe nitelikli iş gücü sorununa dikkat çekerek; “Tarımda akıllı makineler ve robotların kullanımı giderek önem kazanıyor. Gençlerimiz, bu ürünlerle girişimlerini kurarak Türk tarımına ve global tarımsal faaliyetlere katkı sağlayacaklar”;>

Bakan Kacır, İzmir’in bir bilim ve teknoloji inovasyon kenti olmasını arzuladıklarını belirterek, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü ve yeni teknopark projesinin önemini vurguladı. “Bilişim Vadisi İzmir’de bu önemli adımları atarak, tarım ve teknoloji kenti olma yolunda ilerliyoruz” dedi.

Ziyaretinin ardından Bakan Kacır, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yarışmacılarla birlikte dev Türk Bayrağı ile fotoğraf çektirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bakan Kacır İzmir’de Gençlerle 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı Kutladı
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz