1. Haberler
  2. Siyaset
  3. Erdoğan’dan Kara Harp Okulu Diploma Töreni’nde Filistin Mesajı: Gazze’yi Gaziantep’ten Kim Kopartabilir?

Erdoğan’dan Kara Harp Okulu Diploma Töreni’nde Filistin Mesajı: Gazze’yi Gaziantep’ten Kim Kopartabilir?

featured
service

“Gazi Mustafa Kemal’in mücadele ettiği Filistin topraklarına biz gözlerimizi nasıl kapatabiliriz?” diyen Erdoğan, “Her kim ki ‘Bize ne Filistin’den, Gazze’den, Kudüs’ten’ diyorsa bu milletin tarihini bilmiyor demektir. Gazi niçin Bingazi’deydi? Bingazi’ye niye gitmişti? İşte hepsi bu vatan aşkıyla devam eden bir ruhun adımıydı. Gazi Mustafa Kemal’in ayak izinin olduğu topraklara bakmak bile mücadelemizi anlamak için yeterlidir” ifadelerini kullandı.

Erdoğan’ın konuşmalarından öne çıkanlar şöyle:

“30 Ağustos Zafer Bayramı’nı tebrik ediyorum. Şehitlerimizi rahmetle yad ediyor gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını da minnetle anıyorum.

Büyük zaferle milletimizin bağımsızlık iradesi tescil edilmiştir. Bu zafer milletimizle birlikte onun bağrından çıkan kahraman ordumuzun bayramıdır.

Kahraman ordumuzun saflarına yeni çelikten bilekler ekliyoruz. Toplam 989 öğrencimiz mezun oluyor. Diplomalarını alarak ordumuzun saflarına katılan teğmenlerimizi tebrik ediyor tek tek alınlarından öpüyorum. Mezunlarımızı yetiştiren hocalarımızı ve komutanlarımızı da tebrik ediyorum.

15 Temmuz’dan sonra yeniden yapılandırdığımızı okullarımızın başarı grafiği sürekli yükseliyor. Bu dönemde 9 bin 909 kardeşimiz Kara Harp Okulundan mezun oldu. 15 Temmuz ihaneti gibi bir devletin başına gelebilecek felaketi en az hasarla atlattık. Tahribatı kısa sürede telafi ettik. Personel, eğitim, imkan ve yetenekler bakımından eksikleri giderdik.

Hayata geçirdiğimizi reformlarla ordumuza yük olan sıkıntılı durumlara son verdik. Yeni eğitim öğretim sistemi ile milli iradeye bağlı, sadece milletine hizmet eden bir Türk Silahlı Kuvvetleri’ne sahip olduk.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Erdoğan’dan Kara Harp Okulu Diploma Töreni’nde Filistin Mesajı: Gazze’yi Gaziantep’ten Kim Kopartabilir?
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz