1. Haberler
  2. Gündem
  3. Provokasyon Uyarısı: AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin’den Sert Açıklamalar

Provokasyon Uyarısı: AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin’den Sert Açıklamalar

service

AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, son dönemdeki provokasyonlarla ilgili sıkça yapılan açıklamalara dikkat çekti ve basın yoluyla önemli bir değerlendirme yaptı.

Şahin, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, “Ülkemizi suni gündemlerin kıskacına hapsetmeye ve milletimizin çizdiği rotadan çıkarmaya çalışanlar, bizi karşılarında her zamankinde daha güçlü şekilde bulacaklar.” ifadesini kullandı.

Açıklamalarında son günlerde tartışmalara neden olan olaylara değinen Şahin, Ankara’da bir hakim hakkında başörtüsü sebebiyle yapılan ret talebine, Düzce ve İstanbul’da başörtülü kadınların tesislere girememe sorunlarına da işaret etti.

Diş hekimliği fakültesi öğrencisi bir gencin başörtüsü nedeniyle katıldığı bir kongreden men edilmesi ve başörtülü bir çalışanın alışveriş merkezinde görev alamaması gibi durumların da altını çizen Şahin, bu olayların son birkaç ayda yaşanan ‘kin ve nefret’ olaylarıyla bağlantılı olduğunu belirtti.

Şahin, “Bu tür provokasyonlarla toplumun sinir uçlarıyla oynayanlar, kirli emellerine asla ulaşamayacaklar.” diyerek, toplumun huzurunu sağlamak konusundaki kararlılıklarını dile getirdi.

“Bizi daha da kenetleyecek bu tür eylemler karşısında geri adım atmayacağız. Bu ülkenin öz evlatlarıyız ve vatanımıza sevdalı bir kitleyiz.” ifadesiyle sözlerini tamamladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Provokasyon Uyarısı: AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin’den Sert Açıklamalar
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz