1. Haberler
  2. Gündem
  3. Fatih Erbakan Suriçi Grubu’nda Gazze’yi Tartıştı

Fatih Erbakan Suriçi Grubu’nda Gazze’yi Tartıştı

service

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, İstanbul’daki Suriçi Grubu toplantısında önemli değerlendirmelerde bulundu. Erbakan, İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarına dikkat çekerek, “57 Müslüman ülkenin, Türkiye’nin öncülüğünde bir araya getirilmesi lazım. Bu ülkeler, sahip oldukları imkanları zalimlere karşı bir yaptırım gücü olarak kullanmalı.” dedi.

Erbakan, partisinin üye sayısının 555 bini geçtiğini belirtti. Aylık yaklaşık 30 bin yeni üye kaydettiklerini vurgulayan Erbakan, bu sayıyı 50 bine çıkarmayı ve hedeflerinin 1 milyon üye olmaya ulaşmak olduğunu ifade etti.

Ekonomik durumla ilgili de konuşan Erbakan, Türkiye’de asgari ücretlilerin açlık sınırının altında yaşadığını vurguladı. “Gazze’yi seyrediyoruz. Yapabileceğimiz tek şey kınamak ve miting yapmak. Ancak bu, çözüm sunmuyor,” diyerek eleştirilerde bulundu.

Türkiye’nin İslam âlemine liderlik etmesi gerektiğini ifade eden Erbakan, “Bu, merhum Erbakan Hoca’nın D-60 projesidir. 57 Müslüman ülke birleşirse, zulme karşı güçlü bir yaptırım oluşturacaklar.” şeklinde konuştu.

Toplantının sonunda, Suriçi Grubu Derneği Genel Başkanı Nedim Abi, Fatih Erbakan’a özel bir hediye takdim etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Fatih Erbakan Suriçi Grubu’nda Gazze’yi Tartıştı
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz