1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. Samsung yeni akıllı saatini tanıttı: İşte Galaxy Watch 6

Samsung yeni akıllı saatini tanıttı: İşte Galaxy Watch 6

featured
service

Peki Samsung Galaxy Watch 6 harcayıcılara neler sunacak? Hadi hep beraber Galaxy Watch 6 ve Galaxy Watch 6 Classic olarak adlandırılan uslu saatlere yakından bakalım.

*Samsung Galaxy Watch 6 tasarımı.

Samsung Galaxy Watch 6, kendinden evvelki Watch 5 ve Watch 4 serisine eş bir tasarıma sahip olacak. Bu bağlamda; ekranın dairesel yapısı ile butonların meskeni, evvelki modellerle neredeyse tamamen aynı olacak. Hatta arka kısımdaki sensörlerin meskeni dahi değişmedi. Ancak tasarım açısından dikkate değer bir fark var. Samsung Galaxy Watch 6 serisinde, kordonun çıkmasını sağlayan bir buton bulunacak. Geçmişte, bu buton yerine minik bir metal parça bulunuyordu. Ve evet, standart modeldeki tasarımsal eşlik, Classic adlı modelde de olduğu gibi korunacak.

*Samsung Galaxy Watch 6 Classic tasarımı.

Samsung Galaxy Watch 6, geçmişte olduğu gibi 40 ve 44 mm’lik versiyonlara sahip olacak. Classic versiyonda ise 43 ve 47 mm’lik ebatlar ile karşılaşacağız. Olağan saat tutkunları, bir nebze daha büyük tasarımlı saati seçim etmek gidişatında olacaklar. Ancak burada ehemmiyetli bir farklılık var. Samsung bu sene Galaxy Watch 6 görüntü alanını yüzde 20 artırıp, çerçeveleri yüzde 30 daralttı. Classic versiyonda da görüntü alanı yüzde 20 arkasıydı. Ancak olağan modelde döndürülebilir çerçeve, yüzde 15 daraltıldı.

Samsung Galaxy Watch 6 serisinin tüm abonelerinde, AMOLED yapıda ekranlar bulunacak. Harcayıcılar, Samsung Galaxy Watch 6 Classic’te 1.47 inç ebadında bir ekran ile karşılaşacaklar. Standart modellerde ise 1.31 inç büyüklüğünde ekranlarla karşılaşacağız. Olağan modelde 470 x 470 piksel, standart modellerde ise 432 x 432 piksel çözünürlükle karşılaşacağız.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Samsung yeni akıllı saatini tanıttı: İşte Galaxy Watch 6
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz